Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Figo81111

Ludzie z rocznika '90

Polecane posty

Gość Figo81111

Zauważyłem, że ludzie urodzeni na przełomie lat 80/90 i później są niesamowicie roszczeniowo nastawieni do życia. Są ogólnie apodyktyczni, bezczelni, niepokorni i agresywni. Czy to kwestia bezstresowego wychowania w duchu róbta co chceta?

Gość Wooojteeek.
najlepsze roczniki to te 80te.. 90 to juz lamusy i pokemony

Gość Ja098
Przepraszam bardzo ale ja jestem 90... :) A nie czuje sie pokemonem czy lamusem. Pozatym ten temat jest strasznie glupi poniewaz porownujesz pewna "grupe" sploeczna i obrazasz ja. Temat typu "kobiety sa takie i takie", "mezczyzni sa tacy i tacy" a jeszcze "blondynki to takie i takie" :) A to przeciez zalezy od osoby a nie plci, koloru skory, wlosow , oczow, dlugosci penisa czy tym bardziej daty urodzenia.... :) Pozdrawiam

Gość AntekStana666
He he ten Ja098 to typowy argument na rację tezy autora tematu. Od razu skacze z pretensjami :)

Gość 56464
Jestem z rocznika '91 i przyznam,że temat trafiony ale nie tak w 100%. Dużo osób nie wszystkie.

Gość AntekStana666
To przez te cholerne gimnazja: alkohol, prochy i olanie tematu wychowania ze strony rodziców robią dzieciom siano z mózgu.

Gość AntekStana666
Mojego chrześniaka koleżanka z klasy ma 13 lat i: 1. Regularnie pali trawkę, papierosy i pije alkohol. 2. Okazyjnie wciąga kreski. 3. Nie jest już dziewicą. 4. Demoralizuje inne dzieci chwaląc się swoimi wyczynami. Ręce opadają!

Gość Ja098
AntekStana666 Tylko wyrazam swoje zdanie :) Ona ma 13 lat i jest taka ale Twoj chrzesniak w takim razie tez ma 13 lat i jaki jest? Robi to samo co ona czy nie? Sam widzisz ze ta cala sprawa z rocznikiem to nie prawda:)

Gość AntekStana666
Mój chrześniak jest wrednym, bezczelnym bachorem, któremu wróżę karierę penitencjalną,

Gość Ja098
Zapomniales dodac ze jara trawke i juz nie jest prawiczkiem :)

Gość rzeczka sobie płynie
Co WY gadacie za bzdury!!!!!!!!! Moja córka też ma 13 lat i jest grzeczną dziewczynką. Ostatnio mówiła nawet, że bawiła się w szkole w taką fajną grę która nazywa się słoneczko. Nazwa bardzo mi się spodobała nie wierzę, że mogłaby robić coś złego. Powiedziała, że cała klasa się w to bawi więc dobrze się rozwijają. w tym wieku powinna być już jakaś integracja między dziećmi.