Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty100597

Dziewczyny pomocy!!!

Polecane posty

Gość qwerty100597

Mam 15 lat i od 4 klasy podstawówki zauważyłam że mam wąsik zaczełam go usuwać ostatnio zauważyłamwłoski pod ustami i na brodzie nie są strasznie widoczne ale najgorsze jest to że mam włoski na piersiach (najbardziej koło brodawek i między piersiami) a także na brzuchu i mam pytanie co powinnam z tym zrobić martwię się ze z wiekiem będzie gorzej ???

Gość vvcvc
a na jajach włosy golisz ?

Gość kundelmama
jesteś w okresie dojrzewania, więc skoki hormonalne to normalna rzecz, ale może powinnaś przejść się do ginekologa, on najwyżej skieruje cię do endokrynologa i będziesz wiedziała czy coś jest nie tak. a w przyszłości zastanów się nad depilacją laserową, to nie jest nic strasznego a naprawdę skuteczne, zresztą poczytaj sobie tutaj http://www.studiolaser.com.pl/PL/depilacja_laserowa.html i głowa do góry :)

Gość gość
właśnie, nie ma się czym tak naprawdę martwić, przecież są sposoby, żeby sie tego wąsika pzobyć, więc nie masz co panikowac

Gość karmelkove love
Ja dziś poprosiłam do telefonu męża, mówiąc, że dzwoni do niego wujek Jurek- on strasznie go nie lubi, więc zaczął robić miny, że go nie ma itp. Ja uparcie trzymałam słuchawkę... w końcu podszedł ze skwaszoną miną, powiedział:; Co tam wujku i tu cisza... Naprawdę się śmiał, prosty a skuteczny żart

Gość kobietkaaaaaaaaa
idz do lekarza, niech ci zrobi badania hormoow albo do ginekologato sie da wyregulowac tabletkami