Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani po 30 już

Coto słoneczko?

Polecane posty

Gość Pani po 30 już

Witam.Ostatnio usłyszałam w rozmowie moich dwóch córek (13 i 16 lat), że starsza chce nauczyć młodszej grać w tą grę " słoneczko ". Na początku się ucieszyłam,że dziewczynki będą w końcu razem się bawić a nie ciągle rywalizować. Ale jakoś ostatnio nachodzi mnie ciekawość odnośnie tej gry, bo w dziciństwie nie spotkałam się z taką grą, ciekawa jestem jak w to się gra i o co w tym chodzi.

Gość ygfdyuffuufdfgifi
To nic dobrego... polega na tym, że pokazuje sie narządy płciowe, maca cos w tym stylu... powaznie. Nie jestem ekspertem, ale poczytaj o tym w necie, w przedszkolu nawet czasem się w to bawią.

Gość kiszlop
To bardzo miła i kulturalna gra. Jedno dziecko mówi np. "słoneczko za chmurką" i drugie musi się schować. Albo "słoneczko świeci" i wtedy to drugie dziecko goni to pierwsze.

Gość Pani po 30 już
Boże drogi O czym Ty do mnie mówisz. Jak to pokazuje sie narządy płciowe przecież to jeszcze małe dziewczynki. Takie rzeczy powinno się odkryć dopiero przed mężem przecież. Jestem wstrząśnięta. Zawsze im powtarzałam, że w parze z seksem musi iść miłość. Nie wiem co robić może powinnam iść z nimi do jakiegoś psychologa może on do nich dotrze skoro ja przez tyle lat się starałam i jak widać nie udolnie:( Bożę do dziś pamiętam je jako takie małe dziewuszki z kokardkami:(

to prowo, nie można byc az tak tępym to raz. Dzisiejsze 13 i 16 latki prędzej pala papierosy i próbują wódki niż bawią sie w ganianego. wiec bardziej sie przeychylam co do pierwszej wersji a mianowicie w grze w słoneczko chodzi o oto, że kilka dizewczynek się kładize w kółku a chłopcy po koleji je pieprza, kto pierwszy sie spuści ten przegrywa. google nie boli. ale i tak uważam że to prowo.

Gość kobiety co z wami jest?
Czy to prowokacja czy ta babka jest niedorozwinięta? jeśli nie wiesz co to jest wpisz w google "gra w słoneczko" to takie trudne?

Gość jesteściesprzedajni
buahahah marne prowo :D