Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

oddzisiej doradzamy naszym klijentkom na wspak

Polecane posty

Ja josz jo zablokowalam na fejsbuku, arz mi sie cisnie na jenzyk, zeby powiedziec jej naziwsko, ale nie, nie namuwicie mie o nie

Gość lopb
ona też się nieładnie zachowała nazwając cię chorą psychicznie :D obie jesteście dobre , więc chyba wyrównałyście rachunki :D .Nie pisz nic do niej na razie , może jej minie wścieklizna i zapomnie o tych dziadkach haha !

Nie zapomni, ona stara I glupia, powiedziala cytoje: zaplacisz mi za to kurwo

Gość lopb
Straszy tylko , no i sama nazwała cię "kurwą " a to obelga i też mogłabyś ja za to oskarżyć .

Gość lopb
A ty dzisiaj nie pracujesz do 18 ?

Gość mam nadzieję , że to
nie dama :(

Pracoje do 1 8 , wlasnie ide do domu na altobos. Nie to nie damolka, to moja prawdziwa pzyjaciulka, dostalam od niej prezet na urodziny :-) ona by sie takk nie zachowala. A ta podla zmija miala nick mea kulka

Gość no widzisz Fiel siedź tu
z nami lepiej na kafe , a nie na jakimś tam facebooku i dobrze , że to nie Dama :D

Tutej nie bylo josz polotu, tza bylo lapac sie bzytwy jak tononcy, a tam nas chentnie czytali, oceniali nasze fotki z sesji,ze wakacji, widzialysmy wszystkich twaze, do czasu nikt nam nie ublirzal, arz puzniej jak sie trochie zapomnialysmy. Wejccie I poczytajcie co tam sie dzialo.

Gość Fiel to będziesz miała
następnego wroga , pewnie będzie się tu na ciebie wściekac.

Dama taka nie je, to porzondny obywatel, korturo I klaso jak sama nazwa muwi. Ona mie polobila, ja jo I sobie tak nie zrobimy.

Mam jo gdzies, wiem ze moje idole za mno wstano w obronie. Mam racje? Zara wysiadam z altokaru.

Gość zanim się trafi na prawdziwego
przyjaciela trzeba poznać wrogów , niestety .Szkoda , że tych pierwszych jest mniej .

Gość lopb
Fiel przecież ty jesteś zaprawiona w bojach i nie dajesz się , bo ty " nie z takich " co tak łatwo się poddają , myle się ?

nie mylicie sie, jestem zawziena, nie boje sie jej, ale wole sie upewnić, rezeby wiedziec jakie mam pole do popisu, ja we sklepie z odzierzo pracóje gdzie kópujo u mie same prawniczki adwokatki i tego typu detergentki, tagrze znajmości mam, to ta mea kulka morze mi naskoczyć

mam takie intymne pytanko do was, dlaczego dzisiaj ejstescie dla mie wszsycy tacy mili? to jakiś chaczyk? coś na mie szykójecie czy nagle zmopndrzeliście i poznaliście kto tutej naprawde jest kimś?

Gość kochamy Cię i już
:D :D :D ; a przynajmniej niektórzy :D

:)) wiedziałąm, że zawsze po wichórze wychodzi słońce :) od dzisiej znowu chce sie rzyć, nowe rzycie, nowe idole, nowa karjera!! To jest aopokalipsa!!!

a jake so wasze prawdziwe niki? pewnie tu jest kobylaczek, nastoletnia mama i nieponiedziałek ona? to nasi chiba najwienksi ideolowie

ej zaproście mie na fejsbuku, bonmćby sobie pżyjaciułmi, niech nasi wrogowie zobaczo kto tutej rzondzi.

nie wydaje wam sie, że jak na dwódziestopiencio latkie muj muzg jest za mało rozwinienty????

Gość chyba masz rację ,
:D :D :D na tych starych znajomych można polegać :D

Gość lopb
Akurat mądrość nie przychodzi z wiekiem , a podobno z nauką , a zresztą kto się bawi w jakieś tam filozofowanie .

ale rzadko sie spotyka zeby w takim wieku mnieć w głowie kiełbie

a wy terz chiba normalni nie jestescie z koro mie czytacie

Gość lopb
Kiedy właśnie ja lubię jak ktoś ma takie kiełbie i lubi się powygłupiać i to chyba wcale nie zależy od wieku.Niektórzy starsi ludzie mają większe poczucie humoru od nastolatków .

no ja mam, ostatnio jak powiedziałam dość i zaczęłam udawać powarznego człowieka, wysłowiałam się nowymi wyrazami (ze słownika brałam, a co) to monrz muj mniał niezły ubaw. sama jósz nie wiem czy udawać mondro i zachowywać się jak pżystało, czy sprawiać se pżyjemność brakem muzgu. lódzie nas karykatorujo za to, nie rozumno, a my chcemny tutej rozgłosu, to jedyny sposub rzeby zaistnieć, tżeba być debilem, bo inaczej to sie skączy tak jak my we sklepie z odzierzo

Gość lopb
Po prostu bądź sobą , nie musisz nikogo udawać i tak będą cię lubić tylko prawdziwi przyjaciele .Obiecaj , że będziesz sobą i dalej będziesz zwariowaną dziewczyną . Dobrze ?