Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latka i przyszła matka

seks w ciąży. kto sobie poczyna i a kto stracił zainteresowanie ??

Polecane posty

Kruca mnie sie czasem chce ale mój mąż niestety chyba się za bardzo przejął ciążą bo niezwykle rzadko się bzykamy. Jak jest u Was ?

Mi sie totalnie odechcialo :( I niestety to prowadzi do klotni. No ale coz.

No a jak kobieta chce a facet nie ?

To facetowi trzeba chyba wytlumaczc ze nic zlego to dziecku nie zrobi. Bo w wiekszosci przypadkow chyba wlasnie o to chodzi ze mysla ze zrobia cos dzidzi. Wiec trzeba im pokazac jakies strony internetowe specjalistow albo zaprowadzic ze soba do gina zeby im przetlumaczyli.

Gość ja juz tu kiedys pisalam o tym
u mnie jest właśnie tak, że ze względu na tryb pracy, brak czasu bzykaliśmy się 1-2 razy w tyg, a odkąd zaszłam w ciążę, to z raz na 1-2tyg, potem jak urósł mi brzuch mąż unika jak tylko może...od 34tc to już w ogóle z ponad miesiąc nic nie było...myślałam, że ma romans, że go obrzydzam, a on po prostu bał się, że coś zrobi dziecku, krępował go i odpychał duży brzuch i jego zawartość, czyli mały człowiek...w końcu się przełamał jak weszłam w 40tc i wiedział, że już mogę rodzić, miał też pewnie ogromną ochotę, wiedział, że ja tak samo mam chcicę:p pokochaliśmy się trochę, a on po wszystkim z tekstem: a jak mu coś zrobiłem? albo: ciekawe co on biedak czuł...więc nie martw się, niektórzy faceci mają na tym punkcie jazdy:p musisz przeczekać albo zastąpić klasyczny seks czymś innym:)

Gość przecież członkiem nie dotyka
dziecka w trakcie stosunku:P dziecko jest w macicy zabezpieczone płynem owodniowym,poza tym macica jest zabezpeiczona na szyjce tzw.czopem śluzowym,ktory wypada jak zaczyna się poród. nawet najmocniejsze pchnięcia nie zaszkodzą dziecku:P my sobie w ciązy uzywalismy do woli. ostatni raz w dzien porodu się kochalismy.

Gość ja juz tu kiedys pisalam o tym
ja to wiem, nie musisz mi mówić:p ale przetłumacz to facetowi. on ma wkręt na to i koniec. dużo ich wie, że nic nie zrobi, a jednak się boi...to tak samo jak fobia, może trochę lżejsze, ale coś podobnego:)

Gość przecież członkiem nie dotyka
moze sie wstydzi,ze dziecko zobaczy siusiaka tatusia:P To los z tymi chłopami🖐️