Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety co z wami jest?

Kobiety męczennice

Polecane posty

Nie rozumiem waszych problemów. Narzekacie na facetów i zamiast go zostawić tkwicie w bagnie. Człowiek ma serce lecz także i rozum. nawet jeśli sie zakochacie naprawde chcecie przez niego cierpieć? Nie lepiej zostawić toksycznego faceta? Oni rzadko się zmieniają, nie zmienicie nic na siłę...

Lubicie patologie, dramaty, zdrady.. Żyć bez tego nie możecie. Pytacie jak się uwolnić od toksycznej relacji? Wystarczy zerwać kontakt z człowiekiem, ale wy wcale tego nie chcecie tylko się wyżalić jakie to nieszczęśliwe jesteście i tkwić w patologicznej relacji. Macie niskie poczucie własnej wartości i nie potraficie decydować o swoim życiu. To jest niestety prawda.

Gość rybak na morzu
kobiety co z wami jest? Zgadzam się całkowicie

Gość racja z tymi meczennicami
a potem te durne baby zakladają wątki- mój mąż mnie zdradził bo koleżanka go uwiodła:):):):):)a on biedny miś mnie kocha najbardziej na świecie ale ona go zmusiła do seksu a on nie potrafił sie oprzeć:) poza tym ta koleżanka to kurwa, która kazdemu daje więc jak on mogł odmówic? No jak? A mnie tak kocha i szanuje i obiecuje poprawę i że zrozumiał swój błąd:):) Inteligentni faceci ruchacze lubia brac za zony takie tepe stołki bo jak normalna moze przyjąc takie wytlumaczenia? tepa jest i tyle. A potem mowi, ze kocha meza bardziej niz siebie samą, tepa strzała:) Mamy wiec wyjasnienie, te tepe baby pozwalaja soba tak pomatac i daja tym samym przyzwolenie dla swoich przyszlych mezow na zdradzanie ich jak sie trafi ladniejszy i smaczniejszy czy tez mlosdzy kasek. A te glupie kochanki beda zawsze wierzyly ze ten maz brzydzi sie zona ale z nia jest ze wzgledu na majatek i dzieci czy z innych powodow a tak to w ogole jej juz dawno nie kocha i kocha tylko kochanke i zostawi kiedys dla niej zone ale za troche bo to jeszcze nie ten moment. A potem robi sobie dziecko z zona na nowa droge zycia po zdradzie, zona laduje zakopana w zupkach, zmeczona, widzi jak on kocha swoje dziecko ze nie zauwaza, ze on bzyka znowu nowe cialko ale lepiej sie kryje z tym Faceci sa madrzejsi od kobiet. Faceci powinni byc gejami jezeli chca byc z kims inteligentnym na tym samym poziomie ha ha

Gość ha racja z tymi meczennicami
ha ha ha strzal w 10

Gość patuniaa5
tak , mam nawet taką koleżankę jej facet poniża ją przy kazdej okazji, wydzwania co 5min, nie pozwala doładować konta bo wystarczy, ze on ma doładowane i będzie do niej dzwonić, wyzywa ją od szmaty, zabrania się spotykania z kolezankami a jak już go namówi to przez całe spotkanie muszą rozmawiać przez tel itd. mogłabym wymieniiać i wymieniać.. a ona? phhh.. na moje rady , ze ma go zostawić itd odpowiada "ale ja go kocham"

Gość Miks pomarańczy i ogórka
jestem kobietą i potwierdzam tak jest - trochę musiałam dojrzeć by właśnie nauczyć się cenić i nie marnować sił na niewłaściwych mężczyzn..faceci chyba łatwiej decydują o końcu zamiast siedzieć w toksycznych relacjach...ot..inna gospodarka hormonalna :)