Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjhfsfhsjfls

zyczenia dla bylej co napisac?

Polecane posty

Gość sjhfsfhsjfls

co mam jej napisac? dodam ze zalezy mi na niej i ciagle o nia walcze

Gość sjhfsfhsjfls
pomoze ktos?

Gość zalezy z jakiej okazji te
zyczenia

Gość sjhfsfhsjfls
urodzinowe

Gość mam w rażenie że spotykamy się
taki jesteś tępy, ze nie potrafisz napoisać życzeń i to swojej własnej babie??? litości :-O co za ułomne społeczeństwo nam rośnie, strach się bać :-O

Gość sjhfsfhsjfls
nie wiem czy po prostu zyczenia czy dodac cos od siebie ze mi zalezy ciagle ze chce wrocic itp

to byłyby zyczenia dla ciebie, gdybyś napisał jej o powrocie. Ale zacznijmy od tego, czy macie bieżący kontakt, czy życzenia urodzinowe to będzie odzew po przerwie i jeszcze pytanko, kto zerwał?

Gość sjhfsfhsjfls
ona zerwała od miesiac walcze o nią, tzn pisze ze sie zmienie bo bylem strasznie zazdrosny, pozniej daje jej z 5 dni do namyslu i dalej pisze ale bez skutku pisze ze narazie nie chce wracac

Gość mam w rażenie że spotykamy się
widać, zę jestem młody, głupi i naiwny :-O Latasz kołe niej jak świrniety ,robisz z seibie debila, a prawda jest taka, ze dziewczynie się to podoba, podbija swoje ego każdym Twoim słowem i skomlaniem :-O Miłosć jest lub jej nie ma, nie potzreba o nią walczyć. Jak odpuścisz jej to przyjdzie do Ceibei szybciej niż proszona o kontakt

Gość sjhfsfhsjfls
ale czuje ze ja zawinilem bylem chorobliwie zazdrosny nie wiem czy walczyc dalej o nią

na to pytanie musisz już sobie sam odpowiedzieć, czy wyobrażasz sobie życie bez niej:)

Gość sjhfsfhsjfls
nie wyobrazam, ale nie wiem co przyniesie lepszy efekt, ona wraca za 2,5 mies z angli , pisac do niej co jakis czas czy dac jej te 2,5 mies. spokoj?

Gość kjtfytrdetsesdetzsezrs
napisz i dodaj cos od siebie. moze widokowka i daj listonoszowi bo te e-wiadomosci to nie dochodza..:( jak u mnie ani z lata list, ani zyczenia z zimy nic..moze spam nie wiem a tak bym chciala poczytac

ale zyczenia jej wyślij jakieś ładne a później trochę dozuj swoją osobę, żebyś nie przedobrzył:P

Gość sjhfsfhsjfls
wyjechala do angli, ja bylem bardzo zazdrosny, i wkoncu nie wytrzymala, wraca za 2,5 mies i nie wiem co bedzie jak wróci, nie wiem czy sie starac o nia czy dac jej czas do tego powrotu

Najbardziej ją zaboli jak zobaczysz, że żyjesz własnym życiem i dobrze się bawisz 🖐️