Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupić kupić .... ,,

jaki kolor paneli do meblościanki... błagam pomocy :)

Polecane posty

Gość kupić kupić .... ,,

witajcie mam w pokoju taką meblościankę http://emobay.pl/pl/scianka-ina-trzy-zestawie nia-kolorystyczne.html kolor jabłoń/klon w tej chwili mam podłogę pomalowaną na dość ciemno i panele również chyba w takim ciemnym kolorze ? proszę o linki z all będę bardzo wdzięczna i powiedzcie jeszcze co muszę do tego wszystkiego dokupić oprócz paneli wiem że piankę ale co jeszcze ?

Gość kupić kupić .... ,,
kurcze nikt mi nie podpowie ?

Gość sprzedam komplety biżuterii,
folie pod panele, i piankę wygłuszającą zależnie od tego na którym piętrze mieszkasz , to wszystko, no i oczywiście narożniki, listwy i wykończenia, ael to co dobiorą w każdym sklepie , panele podłogowe powinny być w tym samym kolorze co drzwi w pokojach , najlepiej jednakowe we wszystkich pokojach

Gość kupić kupić .... ,,
przepraszam linka zle wkleiłam

Gość kupić kupić .... ,,
sprzedam.... bardzo dziękuję i nie to nie pomyłka... ale może ktoś mi doradzi jaki kolor paneli do tej meblościanki ? mi się podobająciemne... ale może ładniej będą wyglądały jasne ? fotele i wypoczynek mam brązowe więc może będzie zbyt ciemno ?

Gość Jak sobie można taką
krzywdę mieszkaniową robic na własne życzenie?:O To coś paskudne:O Kolor podłogi obojętny, ale jeśli wybierzesz ciemne panele to musisz mieć świadomość, że ciemny kolor pomniejszy pomieszczenie i będzie na niej widać każddy paproch- a sztuczna podłoga będzie te paprochy ściągać na potegę

Gość kurdęęęęęęęęe
i tak myję podłogę 2 razy dziennie więc mi bez różnicy czy będzie widać czy nie... ale pytam jakie będą do tego bardziej pasować ?

Gość kurdęęęęęęęęe
sorki pomyliłam nicki :)