Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhygfddfddd

Wasz ulubiony film...

Polecane posty

Gość manio ciekawski=)
Nudny chłam? No to masz: Trzy kobiety Altmana Kontrakt rysownika Greenaway przeciętny widz tego nie obejrzy :D

Gość 324234324324
ona juz pisała w jakich gustuje, naucz się czytac. Horrory juz byy wymienione, ja powtórze: Lsnienie, Omen, The Ring, Mrczone szczątki, Martwa cisza, Zejscie, The Pact, Tale of two sisters, Inkeepers, Insidious, Hotel zła, Wrong turn, , Creep, wzgórza mają oczy, EDen Lake, Dom woskowych ciał

zapomniałaś dodać "ze zrozumieniem":) nie czytałem całego tematu, bo jak śmignęły mi te smuty jakie polecacie, to się załamałem. Z horrorów Zejście jest fajne, ale te głupoty typu Ringu czy Egzorcysta...proszę Was

frodo the niziołek tak tak ten;P Sceny są dość drastyczne,czasami zamykałam oczka aby tego nie widzieć;p Ale jej zemsta była zajebista;)

Gość fdsfds
frodo wez nie pierdol . Wiele wymienionych tutaj filmów jest śa bardzo dobrymi produkcjami .

Gość AJJJ
american beauty!! 4ever

Gość fdsfds
a tak wogóle jestem zdania ze mało jest dobrych horroów . Lepsze filmy to thrillery ..

Gość fdsfds
a tak wogóle jestem zdania ze mało jest dobrych horrorów . Lepsze filmy to thrillery .. zwyczajnie malo producentow potrafi stworzyc dobry horror .

Gość AJJJ
dokładnie nie ma dobrych horrorów, bałam się jedynie na the blair witch project, reszta to dnoo

Gość xxxxxxv
jeśli Ci się podobał blair witch project, to paranormal activity też powinno

Gość fdsfds
rakz343 ?

Gość AJJJ
pamiętam byłam na REC w kinie, to cała sala się śmiała :P bo to było mega śmieszne, ta babka w koszuli jakiejś haha

Gość fdsfds
rzeczywiscie podał wielkie produkcje .

Gość deorksqmknklvnlkrenvrv
'Raj na ziemi' byłam w kinie na tym ostatnio na randewu ;)

secuestrados niepokoj lsnienie orphan to te takie moje ulubione jak i niektore z wymienionych np Zielona Mila, Skazani na Shawshank, Chlopiec w pasiastej pizamie

no i oczywiscie polecam tez opowiesc o dwoch siostrach klub jego amerykanski remake Nieproszeni goscie

Gość 324234324324
W stylu Blair fajne jest Paranormal Activity i REC ja nie znosze paranormal, przereklamowany tandetny szajs. Blair Witch mi sie podobał, bo miał klimat grałam tez w grę, był jeszcze lepsza... Jak ktoś lubi te filmy stylizowane na real, to polecam Cloverfield, Reci tez moga byc, Kwarantanna- 2 cześc w samolocie była ciekawa, i The Tunnel A z filmów co sa naprawdę na faktach cholernie lubię Wolf Creek- o mordercy z Australii

Fajny jest też film Bez mojej zgody to nie horror.Film jest o tym że pewne małżeństwo miało córkę chorą na białaczkę i aby ją uratować zdecydowali się na dziecko z probówki aby ją uratować.Ta druga córka oddawała jej swoje narządy ale potem się zbuntowała.O ty jest tez książka.

Gość AJJJ
lśnienie to jeden z najnudniejszych filmów jakie widziałam, zasnęłam w połowie, może kiedyś straszył teraz śmieszy