Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulkaaaaaa:)

A taki tam wątek...

Polecane posty

Jak wiecie zapewne w drugiej gim. są projekty ... i my mamy o Japoni i się składałyśmy po 20 zł na sushi i ja dałam tylko 8 bo nie mam więcej ... co zrobić ... moja matka kasy mi nie da ...nawet nie pytam bo ona zawsze NIEEEEEEE....... NIE MA NA GŁUPOTY !! ... Bije się z myślami bo jak nie dam kasy to bd po mnie jeździć koleżanki .... a ja nie chce podbierać matce z portfela... Jak uważacie... Podebrać matce kasę?

Gość bumbumbum...........#@#@##
co ty masz za matke?smutne

Dafidofski nie dzięki.... wiesz ja nie jestem biedna ... ale moi starzy są strasznie skąpi.

podebrać czy nie? ja już nie wiem.......

Ja właśnie co wyrzuciłem jedzenie za 100zł, bo terminy ważności się skończyły, no to te 12zł to naprawdę drobiazg. W młodości - jak miałem 13 lat, jeden jedyny raz podebrałem dziadkowi (byłem razem z kolegą) 5 zł, do teraz dręczą mnie wyrzuty sumienia = nie zaczynaj.

Dafidofski ... ale im się chyba należy za to że są tcy skąpi... oni też wyżucają jedzenie. Dla nich liczy się tylko praca .

Ale to nie chodzi o nich, ich życie już pokarało tym, w jaki sposób o nich myśli własne dziecko. Nie rób tego ze względu na siebie.

Dafidofski ... chyba nie pokarało jeszcze.... oni a raczej matka jest nadopiekuńcza ... z domu mi nie pozwala wyjść bez jej zgody.... Albo wiecznie mi każą coś wybierać "co chcesz trampoline czy pieska?" a później i tak nic mi nie kupują.

oni nie wiedzą jak naprawdę o nich myśle ... od tylu lat to ukrywam i jestem sztucznie miła...

Ale to też nie chodzi o to, by ich karać, życie się potoczy w ten sposób, że samoczynnie za swoje dostaną, bo przecież nie tworzą relacji z bliskimi, dzięki którym w przyszłości będziesz do nich lgnęła. Ah, Ty w 2 gim., to pewnie i tak Tobie nie założyli konta, no to nie będzie jak przesłać. No szkoda, bo przez taką pierdołkę musisz się zamartwiać.

Gość jakie projekty ?
?