Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien zwykły facet

Plac zabaw

Polecane posty

Gość pewien zwykły facet

Hej, jako że nadeszło lato kobiety luźniej się ubierają co podoba się również facetom. Otóż byłem z córką na placu zabaw kilka dni temu, było również parę innych rodzin. i tu sedno: Na ławce obok siedziała młoda mama z około rocznym, może ciut starszym dzieckiem i jak się podniosła, żeby dziecko wsadzi do wózka, to dziecko włożyło rękę jej pod sukienkę, mama spróbowała wyjąc jej rękę, ale że dziecko było na rękach, więc nie było jej łatwo. Jak już odciągnęła dziecko, to dziecko pociągnęło sukienkę i odsłoniło około 2/3 piersi, sutek był dobrze widoczny. Chwilę to trwało, zanim się poprawiła, ja nie wiedziałem co mam robić więc się patrzyłem na jej pierś (całkiem fajna pierś). Pani popatrzyła się na mnie chyba nieszczęśliwa, że zobaczyłem pierś.

Gość pewien zwykły facet
Uważacie, że miałem popatrzec czy zamknąc oczy? no kurcze podobały mi się jej piersi, zwróciłem uwagę jak była w tel zwiewnej sukience, a co dopiero bez :-)

Gość pewien zwykły facet
nikt nie odpowie?

Gość prwo jak niccccccc
ujakis gimnazjalista zobaczyl cycka albo i nie zobaczyl i się podnieca

Gość pewien zwykły facet
może ktoś powie czy powinienem patrzeć na tą pierś, a jak nie to na co było patrzeć?

Gość Joa-nnnnaaa/
pomysl, ze moglbys spróbowac mleka z tej piersi...mniam, chciałbys?

Gość Każdy człowiek jest
No wiesz, mnie też podobają się pewne atrybuty męskie ( u przystojnych facetów) ale kultura podpowiada mi by nie wlepiać się na nie jak debil . Jak nie potrafisz opanować wzroku bo zatrzymuje się on zawsze na obiekcie zainteresowania i tkwi w nim nieprzyzwoicie długo to noś okulary bo takie gapienie się jest trochę zbyt szczeniackie jak na dorosłego człowieka / faceta.

Gość pewien zwykły facet
bez przesady, nie gapiłęm się jak sroka w gnat :-)