Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamillkall

Moje dziecko od poczatku bylo aniolkiem teraz ciągle marudzi i płacze

Polecane posty

Gość Kamillkall

Witam Was! Mam taki mały problem, mam synka ma 4 miesiące i ostatnie dni ciągle marudzi. Zawsze byl cichutki, ostatnio cos sie zmienilo. Trzeba go w kolko nosic, dodam,ze wazy prawie 8 kilo i nie da siw tak caly dzien na rekach. Zawsze tez ładnie jadl ostatnio wypija po pol butelki, tylko pod wieczor i w nocy wypija wszystko. Dodam,ze dosyc ladnie spi w nocy budzi sie raz przesypia z rzedu 6-8 godzin. Zawsze usypial sam wystarczylo,ze bylam obok niego i usypial, teraz potzrebuuje bujania wtedy usypia. Nie wierze,ze moglo sie zmienic cos nagle, nie goraczkuje jest zdrowy. Moze zaczyna zabkowac? Slini sie bardzo mocno i caly czas wklada raczke i wszystko inne do buzi. Dziękuję za podpowiedzi!

pewnie idą mu ząbki:) spróbuj dać mu zwłaszcza na noc coś przeciwbólowego i zobaczysz czy będzie spokojniejszy:) jeśli tak to na bank zęby:) u mnie też tak było:) w nocy nie płakał tylko przy cycu... jak udało mi się go położyć to na maks 30 min...

Gość idel
zabki trzeba to orzejsc niestety

Gość gtttyt
po prostu nauczyłaś go tego..raz pobujałaś i masz problem...dziecko samo z siebie nie nauczy sie bujania do snu, ale wystarczy raz pokazać...to jest problem wielu młodych matek...gdy dziecko maleńkie i lekkie to noszą i bujają, a potem maluch rośnie i nadal chce byc noszony i wtedy zonk!..mały cięzki, a matce ręce bolą....Teraz musisz sie napracowac, by go tego oduczyc...włóz go do łóżeczka i gdy zacznie płakać weź na chwile i gdy się uspokoi odłóż z powrotem i tak dopóki nie zasnie...kilka dni to potrwa,ale w końcu mały zrozumie, że nici z bujania...i będziesz miałą spokój...moja kuzynka do dzisiaj buja na rekach 2 letnie dziecko...i ciągle jęczy, że plecy ją bolą...nauczyła to ma...

Gość a nie był
ostatnio szczepiony?

z tym się nie zgodzę bo jak wyszły mu zęby wszystko wróciło do normy

Gość Kamillkall
Byc moze i ząbki mi podobno wyszly pod koniec 3 mies takze byc moze to jest to. Jesli chodzi o bujanie czy naprawde mogl sie nauczyc w jeden dzien. Naprawde usypianie nigdy nie bylo problemem, sam usypial sobie zawsze. A szczepienie bedzie juz na dniach. Dziekuje Wam za wszystkie rady,ale dzisiejszy dzien masakra nie bylo latwo...