Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bach za pierwszym razem

Po 30-tce, nieregularne cykle, jedno podejscie i BACH!

Polecane posty

kobiety staraja sie miesiacami myslalam ze i u mnie tak bedzie a ja kobieta po 30tce z nieregularnymi cyklami ktore wachaja sie od 30-37 dni zaszlam w ciaze za pierwszym podjesciem. Szok i niedowierzanie. Ktora tak miala?

Gość a ja....tym razem..
ja tez zaszlam od razu ale cykle mam regularne takze odrobine inna historia. Gratuluję!!!!

ja nawet nie zdarzylam sie przygotować psychicznie:-P wlasciwie to poniosło nas, nie myslalam jeszcze o dziecku. Nie sadzilam ze to takie rach ciach i juz jest fasolka:-)

Gość rgreger
Tez tak mialam.

stara kobyła za mnie a powiem wam ze nie czuję sie jeszcze gotowa na dziecko

Gość ja bym powiedziala
ja miałam podobnie...z tym, że 21 lat, bardzo nieregularne cykle, często brak miesiączki, cykle po 40-50dni, problemy hormonalne, nadżerki, polipy, stany zapalne, wstępne podejrzenie PCOS, 2 lekarzy stwierdziło, że pewnie będzie to kilka lat leczenia i starań...w ostatnich dniach cyklu zaszaleliśmy z chłopakiem będąc pewnymi mojej rzekomej niepłodności i że i tak zaraz pewnie dostanę miesiączkę, a tu niespodzianka...jeden jedyny strzał i ciąża...po 3latach postanowiliśmy już jako mąż i żona postarać się o rodzeństwo dla córki...w sierpniu odstawiłam tabletki, w październiku zaczęliśmy się starać...zaszłam za pierwszym razem znów:) cóż, niektórzy mają szczęście niezależnie od wieku:D a mówi się też, że od jednego razu dziewica w ciążę nie zajdzie - błąd:p