Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafok

krem ujedrniajacy do twarzy dla mężczyzn

Polecane posty

Gość fafok

jaki polecacie najlepszy krem ujedrniajacy do twarzy dla mężczyzn

Gość hehaaaeaa
Nivea to złamanego grosza warta nie jest.

Ujędrnisz poprzez prawidłowe nawilżanie skóry, krem + woda i chyba nie ma znaczenia czy krem jest dla kobiet czy mężczyzn. Sprawdź serie Flosmen, serię dla mężczyzn AA. Wybieraj krem do rodzaju skóry.

Gość fafok
co sądzicie o tym? GRANATAPFEL STRAFFENDE TAGESPFLEGE http://av.pl/7303,granatapfel-straffende-tagespflege-krem-ujedrniajacy-do-twarzy-na-dzien-50ml.html

Gość lelklonie
Sądzę, że chcesz przepłacić ;) Na Biochemii Urody masz lepsze rzeczy za połowę tej ceny, np. krem antyoksydacyjny albo serum z granatem i q10 (a samodzielnie to już w ogóle można cuda zrobić, składniki są np. na stronie Mazidła), prównaj sobie składy: http://www.zurrose.at/granatapfel-straffende-tagespflege.html

Gość fafok
A jeszcze cos innego co byscie polecili. Nie chce sobie samemu robic kremu chce gotowy.

Gość gaga_leo
A co już stosowałeś? Jakiekolwiek kosmetyki?

Gość fafok
nie nigdy, pierwszy raz chce uzyc. Mam wiotką skóre taka od urodzenia pora cos z tym zrobic bo wyglądam jak pies sharpay, podajcie jescze cos innego ??

Gość karoloa90
Bardzo dobre kosmetyki cenionych marek japońskich i amerykańskim znajdziesz w sklepie www.Coletia.eu Kilka razy zamawiałam w nim preparaty pielęgnacyjne, znalazłam tutaj także znakomite cienie do powiek i puder (mają pełną ofertę kosmetyków kolorowych). Jakość jest najwyższa, ceny nie jakieś wygórowane. Mężowi ostatnio kupiłam na imieniny krem przeciwstarzeniowy Shiseido. Mój mąż miał straszne zaczerwienienia przez suchą skórę, a ten krem już po kilku dniach je zoptymalizował. Mąż stosuje ten krem głównie po goleniu. Przy dotknięciu skóra bardzo gładka :) Wcześniej nie stosował w ogóle kosmetyków, jednak ten jakoś go przekonał, a skoro mężczyzna lubi krem to znaczy, że jest bardzo dobry :) Mąż pracuje poza tym w dość trudnym środowisku, a po nałożeniu warstwy ochronnej wygląda jakby bardziej wypoczęty.

Gość gość
taak Hadal wymiata, jezeli o mnie chodzi to działa najlepiej a testowałam już sporo różnych.

Gość żanka♡

Mój mąż stosuje krem AVA Eco Men i jest zadowolony z ich działania, więc może komuś też się spodoba taki produkt. :-)