Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna123gd.fh

zaufanie

Polecane posty

Gość bezradna123gd.fh

Jestem z moim chłopakiem od 11 miesięcy. Jest pierwszym mężczyzną z którym się kochałam. Bardzo kocham i jestem pewna że odwzajemnia moje uczucie. Problem w tym że w ogóle mi nie ufa i jest strasznie zazdrosny. Ktoś mu naopowiadał jakiś pierdól na mój temat co w ogóle jest nieprawdą. Dużo się już nacierpiałam, ślyszałam z jego ust takie słowa na mój temat że tylko usiąść i płakać. To bardzo boli tymbrdziej że wszystko co robię to z myślą o nim. Bardzo go kocham i nie mogłabym go zdradzić. Najważniejszy jest tylko on a cała reszta się nie liczy. A on poprostu w to niewierzy. Bardzo zaley mi na tym żeby w końcu było dobrze. Co powinnam zrobić ? Jak zdobyć jego zaufanie ? Naprawdę jestem już bezradna... :(

Gość bezradna123gd.fh
:(

Gość Dudelka23
A nie próbowałaś z nim porozmawiać? Ale tak naprawdę szczerze, w 4 oczy. Może jeśli przedstawisz mu jak wygląda Twoje uczucie do Niego, to dotrze że to co do niego czujesz jest autentyczne.Czasami zwykła rozmowa jest najlepszym wyjściem:) Trzymam kciuki za Was:)

mysle,ze jesli bedziesz opowiadac mu o swoich uczuciach to nic nie da... to taki typ faceta,tez tak mialam. ufal,wierzyl ALE jak przyszlo co do czego to bardziej wierzyl innym ludziom niz mnie. i tak meczylismy sie dosc dlugo.czasem to smieszne juz bylo...

Gość bezradna123gd.fh
To nie takie proste. rozmawiałam z Nim wiele razy nie wiem co źle robię...

Gość bezradna123gd.fh
Patrycja patrząc na to co napisałaś mamy bardzo podobnie. Dosłownie to jest chwilami śmieszne ! płaczę i śmieje się czasem naraz. I co zrobiłaś?