Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el matador.......

Panowie nie wiążcie się z kobietami z dzieckiem, miejcie honor i jaja

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 25
A mozesz napisac jak Twoj byly maz argumentuje swoja postawe ? O co mu chodzi ? Podejrzewa , ze to nie jego dziecko ? Ze zlapalas go na brzuch ? Ze zagrozilas jego planom ?

Gość etewhwjh
Wychowuj nie swoje dziecko a matka tego dziecka będzie się bzykać z ojcem tego dziecka.

Gość samotnamatkasyna
jak doszło do pobicia? wrócił z pracy... i na dzien dobry... dosłownie - od samych drzwi- zacząły się pretensje ... o wszystko.. o źle ułożoną wycieraczkę, o źle odłożone klucze, o psa, wreszcie o otwarte drzwi w mikrofalówce...i moją rozmowę przez telefon z lekarzem prowadzącym (były straszne upały i tak sobie je znosiłam). po krótkiej - względnie delikatniej wymianie zdan- dostałam w twarz - poleciała mi krew z nosa, uciełam do lazienki...nie zdązyłam zamkac drzwi... uderzył mnie w brzuch.... wtedy zaczełam krzyczec " nie zabijaj dziecka" sąsidadka wezwała policję.. i tyle

Gość walcz chlopie walcz
Autorze wal sie!:D:D

samotnamatkasyna - silna kobieta z Ciebie, naprawdę. Ja sobie tego nawet wyobrazić nie umiem.

Gość kawaler do wzięcia
Niektóre samotne matki są nawet niczego sobie. No ale na dłuższy związek nie biorę ich pod uwagę. To że są samotne bo wybrały kiedys niewłaściwego człowieka świadczy poniekąd o ich inteligencji...na dłuższą metę mnie nie kręcą

Gość samotnamatkasyna
Zuzanna Amelia & 25 --> on tego nie argumentuje...po naszej rozmowie na temat tego, ze dziecko na rozpadzie naszego zwiazku cierpiec nie powinno... wysłal mi maila o dokładnie takiej tresci " jestes dla mnie tylko nr konta..........." tel wiecej nie odebrał. Dziecko jest jego kopią! zresztą on zna mnie na tyle, że wie, że dziecko jest jego, ze nikogo nie miałam. Gdyby było inaczej, nie placiłby alimentów, tylko zarządał testów na ustalenie ojcostwa..

Gość bleeee2
Bo jak wybierają tylko przystojnych ruchaczy (bo niby lepsze geny) to potem są samotne.

Gość jzl
A ja mam taką koleżankę, w zeszłym tygodniu wyszła za mąż. Suknia biała, welon na dwa metry, dumna jak paw szła środkiem kościoła, bo przecież panna bezdzietna, partia pierwsza klasa. Po 2 skrobance to na kolejne zabiegi chodziła jak do kosmetyczki (oficjalnie przyznaje się do 5). Ciekawe czy mąż (frajerem nie jest przecież, bo cudzego DNA chował nie będzie) wie jaka świętojebliwa mu się trafiła.

Gość pytajaccy dzenntellmannn
samotnamatkasyna ale trafilas na sukin....... on chcial zabic nienarodzone dziecko, co za idiotoa

Gość Zuzanna Amelia & 25
W takim razie jaki jest jego tok rozumowania? Jak to wyglada od jego strony ? Zlapalas go na brzuch i tak Ci daje do wiwatu ? Obojetne na ile jest to logiczne czy nie to on jakas swoja filozofie w tym ma. O to wlasnie pytam. O co mu chodzi?

Zuzanna Amelia & 25 zapewne nie ma zadnegoo wytluamczenia odblilo mu i tyle

Gość Zuzanna Amelia & 25
pytajacy - kazdy ma swoja opowiesc.

Zuza - z pierwszego postu można wywnioskować, że byli już małżeństwem i dziecka chcieli oboje. Więc Pytający ma rację - facetowi po prostu odwaliło.

Gość anbo
Jzl zgadzam się z Tobą, pewnie z 90% tych co dla nich kobieta z dzieckiem to dno najgorsze żyje sobie w błogiej nieświadomości razem ze swoimi "porządnymi" wybrankami :-D

dla mnie juz lesze taka co usuneła dziecko niz samotna panna z dzieckiem bo ta nie dziewica i tamta , a różnica taka ze nie bede oglądał dzieciaka którego zrobił inny facet

Gość anbo
Panowie, a co powiecie o bezdzietnej pannie, która wiąże się z samotnym ojcem ?

Gość samotnamatkasyna
Zuzanna Amelia & 25 -> ja tego nie wiem, on mi tego nigdy nie wytłumaczył...to funkcjonuje na zasadzie " nie bo nie" cięzko mi sie było z tym pogodzic i to zrozumiec i pewnie nadal nie rozumiem, ale musiałam nauczyc sie z tym zyc...

Panowie, a co powiecie o bezdzietnej pannie, która wiąże się z samotnym ojcem ? trudno mowic o czyms. o kims czego nie ma

samotnamatkasyna ile masz lat w ogole?

Gość jzl
A skąd wiesz czy potem Twojego nie wyskrobie ?

Gość samotnamatkasyna
33, mój były w tym roku skonczy 40

Gość Zuzanna Amelia & 25
Bo widzisz - gdybys umiala to rozpracowac to moze umialabys tez uniknac calej tej sytuacji albo przynajmniej doprowadzic do wiekszej zgody i kontaktu.

Matki też potrafią okazać się sukami. no co ty, kobiety sa wspaniale, emaptyczne, nie ma zlych kobiet, sa tylko zli faceci

Zuza - uważasz, że kontakt z ojcem nadużywającym alkoholu który dziecka nie kocha, a wręcz próbował wszystkimi siłami doprowadzić do domowego usunięcia ciąży to dobry pomysł?

Dżem - no ba, wszystkim kobietom po śmierci powinni od razu "św." przed nazwiskiem na nagrobku dawać...

Gość Zuzanna Amelia & 25
Mooor - nigdy nie mow nigdy. Ja bym bardzo chciala znac rowniez poglad drugiej strony.

nie daja bo to oczywiste ze jest swieta