Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el matador.......

Panowie nie wiążcie się z kobietami z dzieckiem, miejcie honor i jaja

Polecane posty

Gość anbo
Otóż jestem we własnej osobie. Poznaliśmy się jak córka miała 3 lata, pobraliśmy jak miała 5 lat. Jesteśmy już 10 lat po ślubie, mamy też 6-letniego syna

Gość samotnamatkasyna
Zuzanna Amelia & 25 - ja tez bym chciała...... tym bardziej, że mimo tego co się stało i jak nasz związek się zakończył - tego, ze jest ojcem nigdy mu nie odmówiłam!!!! to jest jego decyzja!!!

Gość pytajaccy dzenntellmannn
anbo jestes wyjatkiem od reguly zapewne poszlas na takie uklad bo byl bogaty itp

a w UK to stały model. Masa moich znajomych wychowywała się w takich "sklejanych" rodzinach (on i ona swoje dzieci, potem jeszcze wspólne itd). Chociaż nie jestem pewna czy to dobrze, jeżeli taki model staje się zbyt popularny. Z drugiej strony najważniejsze żeby dzieci miały kochający dom.

Cream - o niczym nie świadczą. Matka mojego kolegi zostawiła ich ojca z czwórką dzieci i pojechała w cholerę (podobno gdzieś w Hiszpanii siedzi). I co biedny facet mógł zrobić, że jego żona nagle się nim znudziła po kilkunastu latach małżeństwa?

Gość Zuzanna Amelia & 25
Cream - Tobie naprawde nikt nie zabrania zyc w cnocie. A jak zyja inni to juz ich prywatna sprawa. Ze soba sie puszczaja a nie z Toba to sie o to nie troszcz.

Gość Zuzanna Amelia & 25
Samotna - to zbierz do kupy jak najwiecej danych. Moze sie to bardziej rozswietli.

Gość anbo
Nie nie był bogaty. Oboje zarabiamy przeciętnie i podobnie. Alimentów też nie ma. Starali się o dziecko 5 lat, mała urodziła się jak ona miała 32 lata i po 2 miesiącach bycia matką stwierdziła, że jednak takie życie jej nie pasuje. Chciała oddać córkę do adopcji ewentualnie babci. Mąż się nie zgodził i odeszła...

Gość anbo
Zakochałam się w cudownym mężczyźnie i cudownej, słodkiej małej dziewczynce, dla której staram się być jak najlepszą mamą :-) tyle

Gość samotnamatkasyna
nie twierdzę, że jestem swieta i ze nigdy z mojego powodu nie dochodziło do konfliktow.. kazdy ma wady - ja tez. ale decyzja o dziecku była wspólna. Fakt, podjeta na poczatku grudnia 2009...w pod koniec stycznia 2010 już pozytywny test. Ale to nie go pobiłam i nie ja chciałam usunąc ciążę. Chciałam, żeby był ojcem. Ostatnią próbę kontaktu podjęłam w kwietniu tego roku, kiedy mały wylądował w szpitalu.. Więcej próbować nie bede... był dzien dziecka - cisza. We wrzesniu będą drugie urodziny.......

Gość Zuzanna Amelia & 25
To nie o to chodzi czy jestes swieta bo ja nie patrze na to w kategorii win i zaslug tylko zastanawiam sie czy i jak ten uklad mozna pokierowac aby stal sie taki jak sobie zyczysz. Ale jesli juz podjelas decyzje i cie to nie interesuje to Twoj wybor.

" Cream - Tobie naprawde nikt nie zabrania zyc w cnocie. A jak zyja inni to juz ich prywatna sprawa. Ze soba sie puszczaja a nie z Toba to sie o to nie troszcz. " niech kazdy zyje ja chce rznie sie z kim chce tylko zeby nie było zas płaczu ze jak pojawia sie dziecko facet znika to niech nie szukają frajera co bedzie wychowywał nie swojego bachora bo dla mnie facet który wiąze sie z taką panną jest :O

Gość samotnamatkasyna
tyko, że ja już nic naprwdę nie mogę zrobić... próbowałam- teraz jego kolej..

Gość Zuzanna Amelia & 25
Pytanie bylo - czy CHCESZ. Dorosla jestes. Sama decydujesz i sama ponosisz konsekwencje swoich decyzji. Cream - Ty sie przeciez nie potrzebujesz wiazac z taka samotna matka. Nikt Cie do tego nie zmusza. Byla tu jakas samotna matka co cie na sile do oltarza ciagnela i kazala sie ze soba zenic ?

nie, ale chodzi mi o to ze jak facet nie chce panny z dzieckiem to jest nazywany nie dojrzały

Gość Zuzanna Amelia & 25
A facet , ktory chce taka panne jest nazywany frajerem. Kazdy ma jakas latke.

Gość samotnamatkasyna
nie... teraz juz nic robić nie chce...bo wiem, że i tak to nic nie da...

Gość Zuzanna Amelia & 25
Tak jak napisalam - dorosla jestes. Twoje zycie , Twoja decyzja, Powodzenia tak czy inaczej.

Gość Lucky Luke
zgadza sie nie samotne matki to głownie wycieruchy, ale nie mozna mierzyc wszystkich jedna miara, człowiek człowiekowi nie rowny, prawda jest za to jedna jak ktos uzywa mozgu zamiast tego na dole zawsze wyjdzie na swoje i tyle w podsumowaniu

Gość Lucky Luke
jesli siedza frajerzy to i tez siedza frajerki, osobiscie wpadam sie posmiac z niektorych tekstow :D a i sam lubie cos od siebie dołozyc, teraz zaczeliscie powazny co prawda temat :P

Gość czarnaKropka
chwileczke.zadna normalna kobieta z dzieckiem frajera nie szuka. w wiekszosci pozbyly sie frajerow wiec po co im kolejny? jak juz to szukaja partnera a to duza roznica. oczywiscie pomijam fakt patoligicznych kobiet i sytuacji. normalna kobieta z dzieckiem pracuje zarabia i nie potrzebuje sponsora. a wy wszyscy z takich pelnych rodzin? zadna ciotka siostra czy nawet kolezanka nie rozstala sie z facetem u nie sistala z dzueckiem? no wierzyc mi sie nie chce.

mnie by to dziecko poprostu przeszkadzało juz lepiej zeby matka to dziecko oddała do domu dziecka

Gość samotnamatkasyna
próbowałam rozmawiać z bratem mojego eks... ryzykując, bo wiem jak są związani i nie wiedziałam co usłyszę... powiedział mi tylko " przeprszam cię, nie poznaję wlasnego brata......"

nie ma sensu ciągną ten wątek dalej , dla mnie panna z dzieckiem to odpad bez wartosci

Gość FigazMaczkiemm
A co powiecie o pannie z 3 letnim dzieckiem, ktora ma prace.. a szuka faceta na portalu erotyczny.. w dziale "zasponsoruje" ? :/ nie przekonacie mnie ze szuka zyciowego partnera do załozenia rodziny ,.... :/

Gość żeleczek na pomarańczowo
jakie to typowe, nic nowego. gdzie wy macie oczy z tymi facetami????