Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el matador.......

Panowie nie wiążcie się z kobietami z dzieckiem, miejcie honor i jaja

Polecane posty

Gość el matador.......

Szkoda czasu na takie. Miejcie honor i męskie jaja. W końcu jesteście mężczyznami, a nie pipami. Nie wychowujcie nieswojego DNA. Kogo to obchodzi, że taka panna z dzieckiem nie może znaleźć chłopa. Sama sobie jest winna. Popełniła błędy to niech teraz płaci. Nie trzeba było uprawiać seksu, to i dzieci by nie było.

Gość el matador.......
zapomnialem dodac ze to moja honorowa rasa zachowuje sie tak honorowo ze sa samotnymi matkami

Gość SamaZtym
to czasami nie jest takie proste.dziewczyna kogos spotyka zakochuje sie, facet jest wspanialy. pojawia sie dziecko i wtedy wiele rzeczy sie zmienia bo facet ma przekonanie ze juz od niego nie odejdzie itp, wiec nie potepiaj dziewczyn z dzieckiem bo w zyciu nie wszystko uklada sie tak jak bysmy chcieli. a kazdy ma prawo byc szczesliwym. a wychowywanie obcego dziecka wcale nie musi byc katorga.

Gość 98787878
To z kim się wiązać jak te bezdzietne to większości kurwy i materialistki????????

Gość AniczkaQ
faceci, którzy są z takimi kobietami są przynajmniej DOJRZALI!

no co ty nie powiesz na to DNA to są grzecznie płacone alimenty i to nie małe !!!!!!!! a widzę ze chyba jakaś cię kopla w tylek

Jak ma uregulowane sprawy zwiazane z alimentami, nie jest nastawiona na znalezienie jelenia do sponsorowania jej i jej dziecka i jest otwarta na kolejne dziecko to w koncu to zadna wielka przeszkoda, ktorej dwoje kochajacych sie ludzi nie mogloby przeskoczyc.

Gość polączmy topiki moze
pomijam juz ze znowu uaktywniają sie tutaj smaotne matki- na ktorych facet tyra a wy dooopy grzejecie przy komputerach!!!! do roboty !!!

Gość samotnamatkasyna
A ja jestem samotna matką... Miałam cudownego męża, byliśmy bardzo szczęsliwi i bardzo chcieliśmy dziecka - OBOJE... jednak jak zaszłam w ciążę mojego męża wizja ojcostwa przerosła na tyle, że zaczął pić, a nawet namawiać mnie do usunęcia!! W moim 6 miesiącu ciązy wrócił pijany do domu (pan dyrektor na stanowisku dużej firmy) i mnie pobił.. Policja wezwana przez sąsiadkę uratowała pewnie mojemu dziecku życie..Odeszłam. Potem urodził się nasz syn,a on chciał wrócić... Nie zgodziłam się.. powiedziałam, że dziecko może widywać, ale my razem już nie będziemy...Odszedł na dobre. Powiedział, że nie chce mieć z nami nic wspólnego. Płaci mi co miesiąc alimenty - dobrowolnie, nie zasądzone, ale od ponad 1,5 roku nie widzial syna.. Nie jest mi lekko, ale daję radę. I co jestem gorsza, bo jestem samotną matką???? Też bym wolała, żeby dziecko miało ojca, ale nie zawsze da się wszystko zrobić za wszelką cenę. Czasami nawet nie warto!!

ja bym takiej nie chciał bo panna z dzieckiem to ponizenie dla faceta , i nie ma to nic wspólnego z dojrzałoscią bo tak jak nie mozna zmusic kogos do miłosci takk nie moza zmusic do tworzenia związków z pannami z dziecmi a i jeszcze załosne jest to ze jak laska zaciąży i facet od niej odejdzie to pierdoli ze różnie sie w zyciu układa , ale jak np koles przeciętny z wyglądu o normalnym charakterze ale zarabiający srednio chce sie związac z ładną panną to tez dostanie kosza bo za biedny , za mało przystojny itp

Gość samotnamatkasyna
jakoś idziemy dzielnie do przodu, niedługo młody skończy dwa lata... ale boli, że nie ma pełnej rodziny.. Nie szukam sponsora, w ogólę niczego nie szukam, wychodząc z założenia,że nic na siłę, mam nadzieję, że kiedyś mi się jeszcze życie ułozy ...

Gość Zuzanna Amelia & 25
Jest wiele samotnych matek , ktore partnera znajduja. Oczywiscie nie bedzie to zakompleksiony prawik ale moze to i lepiej ?

Gość pytajaccy dzenntellmannn
samotnamatkasyna dokladnie, glowa do gory, zycze powodzenia

najmadrzejszy na swiecie jak twoja sobotnia randka?

mozesz dac namiary dokladnie, ten topic liczy wiele stron

Gość Zuzanna Amelia & 25
Czesc madrala. Byles na randce ?

Gość samotnamatkasyna
:) dzięki - nie poddaję się, bo ktoś dziecko wychować musi... mimo tego wszystkiego i całej złosci na mojego eks, nie umiem i nie chce mowic o nim źle. Kilka fajnych lat razem przezylismy.. Co natomiast powiem dziecku jak zapyta ? nie wiem....... bo tez nie chce mówić źle, ale wytłumaczyć dlaczego tata nie chce go widywac jakoś będę musiała....

pytajacy Moge, ale prawde mowiac nie chce mi sie szukac, wiec jesli naprawde cie to interesuje, to nie powinienes miec z tym wiekszych problemow:) Cos w okolicach soboty kolo 24tej. Zuzanna: juz na trzeciej;) sprawa jest bardzo rozwojowa;)

oczywiscie , ale trzeba miec oczy i obserwowac a nie ze panna zajdzie w ciąże i facetowi zaraz odbija, ale sama se takiego wybrała to niech cierpi :D

Gość Zuzanna Amelia & 25
Jak doszlo do tego pobicia?

Gość samotnamatkasyna
sytuacja między mną a moim byłym nie powinna wpływać na jego relacje z dzieckiem... pamietam, że jak mlody mial 2 tyg to całą mowę wyglosilam na ten temat.. owszem zgodził sie... tylko po to zeby potem napisac mi maila " jestes dla mnie tylko nr konta, nie chce miec ani z toba ani z dzieckiem nic wspolnego"... Nawet jak syn lezał w szpitalu nie odebrał ode mnie tel, a na smsa odpowiedział " daruj sobie"

Cream - nikt wiążąc się z kimś z góry nie zakłada, że ta osoba tak się zachowa. Poza tym wiele osób jest mądrych dopiero po szkodzie, tylko niektóre błędy trzymają się nad dłużej niż inne ;)

Gość kocham wasss
a ja wole takie kobietki bo są sexi i podniecaja nas bardziej niż te bez dzieci.