Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkosiezapytamm

Mój mąż mówi, że...

Polecane posty

Gość tyle w tym temetełe
ale D nie są duże to raczej sredniej wielkości cycki, jest za co złapać i już, z resztą przy dzisiejszej rozmiarówce to D, nierówne D

Gość 364634
No skoro w rok przybrałaś na wadze 9 kg to się nie dziwię, że facet jest niezadowolony. Wcześniej Twoja waga była okay.

Gość vfdgfdzg
tak juz wiele sprawdzalam swoje bmi ale widocznie do mnie sie to ma jak zajac do dzwonka. ja nie jestem chuda, ja jestem szczupla, mam odstajacy brzuch, gdybym wazyla wiecej bylam gruba a juz nie wyobrazam sobie wazyc o 10 kg wiecej, bylabym jakims spaslakiem, wiec niejedonkrotnie oczy wytrzeszczalam na to cale bmi, widocznie mam inna budowe ciala

Gość smokzielonywbudce
"piersi - 98 ( i nie są to dojary, chodzę bez stanika a są sterczące ) " BUAHAHA O KURWA JAKI TEKST, czy ty nie widzisz dziewczyno jaka ty jesteś żałosna?

Gość vfdgfdzg
ej skoro piersi D bez stanika sa sterczace to sorry ale chyba jestes jakims ufoludem na ktorego nie dziala grawitacja. poza tym na sile obcym oosbom chcesz cos udownodnic, wez sie puknij w glowe, zejdz z tego interneu i przestan sie osmieszac takimi daremnymi tekstami.

Gość jjjjsssss
vf...cos tam-ale jestes upierdliwa i ograniczona.to czy piersi wisza czy nie jest zalezne od roznych czynnikow nie tylko od wielkosci

Mój mąż mówi, że teraz mam piękne ciało. Też ważyłam jakis czas temu przed dziećmi a mam dwoje, 55 kg przy wzroście 170 a teraz ważę 63,5 kg. Wcześniej ciągle słyszałam, że jestem chuda.

Autorko oblicz swoje BMI i poszukaj siebie w jednej z kilku kategorii. Sama wtedy dojdziesz czy jesteś za gruba czy za chuda...

gruba? ja mam wzrostu 172 i waże teraz chyba 70 kg, i wczuje się w miare, nie jak paczuś, inni też mnie jako gruba nie postrzegaja Ty wydaje mi sie ze musisiz normlanie bardzo zgrabnie wygląać

Gość lililuj
a mężuś autorki pewnie wygląda jak Brad Pitt, co?

Gość kasaa
nie jesteś gruba,widocznie twój mąż lubi bardzo szczupłe figury,ale nie powinien ci mówić że jesteś gruba,nieładnie,mógł jakoś delikatniej ci to powiedzieć

Gość lililuj
autorka nie jest gruba, nie pieprz - a jej munio to skończony prostal

Gość 91 cm melona
Dajesz wymiary/obwody męża, to sprawdzimy czy się dobrze komponujecie? :D

Gość łajka3000
Jeśli chcecie wyglądać jak standardowa playmate, to różnica między wzrostem, a wagą musi wynosić ok. 14-17. 48 kg na 165 cm. Pozdr :)

Gość joanna,W
JA MAM 165 CMI WAŻĘ 70 KG,CZY JESTEM ZA GRUBA ,NAPISZCIE SZCZERZE.DZIĘKI

Gość łajka3000
Joanno, niestety jesteś :( Na przyszłość polecam kalkulatory BMI dostępne w necie :) oblicz sobie - jeśli mieścisz się między 18 a 24 , to waga jest *normalna* pod względem zdrowotnym. Natomiast by wizualnie być laseczką należy osiągać ok. 20. pozdr :)

a ja mam 169cm i waże 59 kg moje bmi to 21 a ja mam wałeczki. Nie chce schudnac a sie ujedrnic jakies pomysły?

Gość joanna,W
wyszło mi nadwaga 25,7 zrobiłam ten test,dziekuje :-(