Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkosiezapytamm

Mój mąż mówi, że...

Polecane posty

Gość tylkosiezapytamm

jestem gruba :( Mam 169 cm wzrostu, obecnie ważę 64 kg. To dużo? Owszem rok temu ważyłam 55, ale przytyłam, choć nie sądzę, że obecnie jestem jakimś pasibrzuchem. Piersi z miseczki B skoczyły na D, chociaż tu radość z jego strony. Ale dziś mnie wkurzył bo jak jadłam śniadanie, to niby w żartach powiedział: " Ty kanapkę z masłem?" Sama już nie wiem :(

Gość vfdgfdzg
tak jestes gruba, ja mam 170cm i ważę 54,5 kg.

Gość hdgskjh
vfdgfdzg hej ty to jesteś szkieletorem jakąś sucharnicą . a autorka jest normalną szczupłą kobietą .

Gość tylkosiezapytamm
Ważyłam tyle co Ty i byłam istnym wieszakiem bez piersi i pupy.

Gość vfdgfdzg
sucharnicą? haha dobr sobie. mam normalną wagę, nie jestem chuda, jestem szczupla! wyglądam normalnie a zalozycielka postu jest gruba co tu duzo mowic.

Gość nie jesteś gruba autorko
ważysz jak normalna , zdrowa kobieta a ty vfdgfdzg chyba jesteś głupiutką nastolatą , bo kobieta 170 i 54 kg to raczej zagłodzona dziewczynka .

Gość vfdgfdzg
ciekawe, bo ja przy wzroscie 170cm i wadze 54,5 kg mam spore piersi i ladna pupe. to chyba cos z twoja budowa ciala jest nie tak ze nie mialas ani piersi ani dupy. zadalas pytanie to odpowiadam - jestes gruba i tyle. a jak nie umiesz zaakceptowac krytyki to nie zadawja pytan. proste nie. poza tym twoj facet ktory cie widzi codziennie tez powiedzial ze jestes gruba. wiec chyba wiesz jaka jest prawda.

Gość tylkosiezapytamm
vfdgfdzg, wiesz co... Przez 10 lat ważyłam 54-55 kg, w biodrach miałam 83 cm, w pasie 56. Piersi A/B. Teraz mam : biodra 96, pas 70 , piersi D. I LEPIEJ SIĘ CZUJĘ- KOBIECO, a nie jak wieszak.

Gość proekozielona
vf cos tam wypad stad suko nie jestes gruba autorko, nie daj sie wpedzic w kompleksy przez faceta

Gość kleklekle.,.,.
vfdgfdzg spadaj pustaku do innych sobie podobnych głupoli pieprzyć o pochwach i zatrzymanych miesiączkach

Gość vfdgfdzg
moglabys miec choc tyle oleju w glowie aby nie odpowiadac sama sobie pod innymi nickami hehe. nie wyobrazam sobie zebym miala wazyc 10 kg wiecej. ja przy wdze 54,5 kg nie mam idealnie plaskiego brzucha, mam lekko odstajacy. zacznij lepiej diete bo z tego co widze, jak w takim tempie bedziesz tyc, to za rok bedziesz wygladac jak grycanki.

Gość Kostek Rubik
Skoro czujesz się kobieco to po co ten temat. Ciesz się, a że mąż znajdzie sobie kochankę lub odejdzie od ciebie lub zacznie sobie walić to powinnas olać skoro ci tak dobrze.

Gość vfdgfdzg
miski D? to wspolczuje takich dojow. ja mam C i uwazam ze sa duze. w talii mam 64cm a w biodrach 91cm. brzuch mam lekko odstajacy, jak mnie niekiedy ochota najdzie zeby sobie podjesc to potem czuje sie zle i ciezko. no serio nie wyobrazam sobie zebym miala wazyc 10 kg wiecej

Gość kleklekle.,.,.
vfdgfdzg - masz 16 lat idź na dwór do innych dzieci pobawić się .....

Gość tylkosiezapytamm
Nie wpędzam się w kompleksy:) Jestem (podobno) bardzo ładną kobietą. Mam bujne włosy, zielono-turkusowe oczy, ładne zęby i naprawdę piękną cerę. Mam powodzenie u facetów, mąż jest zazdrosny chociaż od ślubu minęło 9 lat. Pytam się tylko co z tą wagą, bo ja czuję się świetnie, tylko mój facet coś przebąkuje o wadze. Choć codziennie mówi, że jestem piękna.

Gość proekozielona
vf cos tam jestes zalosna diotka, i ohh ahhh jestes taka zajebista, wow a teraz wypad stad

Gość alicja8729822
ej, ja też mam 170cm wzrostu ale ważę 58 kg i zamierzam jakies 2 lub 3 kg stracić. ostatnio przytyłam i czuję się z tym źle. ja uważam że powinnaś o siebie zadbać i troszkę stracić, a jeśli czujesz się dobrze z taką wagą to zmień faceta na takiego co woli okraglaczki :)

Gość tylkosiezapytamm
vf coś tam, ale moje D są tak jędrne że Twoje C przy nich to pryszcze :) Akurat co jak co, ale piersi mam zarąbiste ku Twojej zazdrości panno:)

Gość tylkosiezapytamm
Alicja ale ja nie jestem okrąglaczkiem !!!!!!! :) Dalej wchodzę w ubrania 36/38, może mam ciężkie kości jak to się mówi. Ja jak ważyłam tyle co ta vghhfh to miałam same kości na wierzchu.

Gość tomaskiui
"Nie wpędzam się w kompleksy Jestem (podobno) bardzo ładną kobietą. Mam bujne włosy, zielono-turkusowe oczy, ładne zęby i naprawdę piękną cerę. Mam powodzenie u facetów, mąż jest zazdrosny chociaż od ślubu minęło 9 lat. Pytam się tylko co z tą wagą, bo ja czuję się świetnie, tylko mój facet coś przebąkuje o wadze. Choć codziennie mówi, że jestem piękna." skoro jestes przekonana o wlasnej atrakcyjnosci i jestes az takim narcyzem to na chuj zakladasz ten temat? pogadaj lepiej ze sowim facetem a nie na forum zadajesz pytanie a potem laski ktore napisza ze jestes gruba TAK JESTES GRUBA i pogodz sie z tym a poza tym krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje, w rzeczywistosci jestes jakims glupim trollem. wypierdalaj stad leczyc swoje kompleksy gdzie indziej

Gość jjjjsssss
a ja mam 173 cm wzrostu i waze 63 kg i wygladam szczuplo.A brzuch mam calkiem plaski,autorko,nie jestes gruba.Choc kazdy ma inna budowe ciala,inny stosunek miesni do tluszczu,grubszy lub drobniejszy kosciec.Takze dwie osoby o takiej samej wadze i wzroscie wcale nie wygladaja tak samo

Gość vfdgfdzg
vf coś tam, ale moje D są tak jędrne że Twoje C przy nich to pryszcze Akurat co jak co, ale piersi mam zarąbiste ku Twojej zazdrości panno HAHAHAHA nie boj sie nie zazdroszcze, bo uwazam ze miska C jest w sam raz i naprawde nigdy nie chcialabym miec wiekszych piersi bo to po prostu nieladnie i nieestetycznie wyglada. zakladasz obcisla bluzeczke a pod nimi takie wielkie dojce jak u cielnej krowy. podstawa w urodzie sa dobre proporcje. moze po prostu jestes szczupla ale grubokoscista, czyli masz tendecnje do tycia i grube nogi oraz szeroka dupe, naprawde wsploczuje

Gość vfdgfdzg
ej jak przy tym wzroscie i wadze wciskasz sie w 36 rozmiar to naprawde zapinal cie chyba chuck norris!!!! pewnie w tak malych rozmiarach wygladasz jak bomba ktora ma za chwile peknac

Gość ndakvma
"ciekawe, bo ja przy wzroscie 170cm i wadze 54,5 kg mam spore piersi i ladna pupe. to chyba cos z twoja budowa ciala jest nie tak ze nie mialas ani piersi ani d**y." widocznie ona ma zdrowe kości i narządy takie jak mózg ktore tez ważą, u ciebie to tylko dupa i cycki więc to dlatego :)

Gość tylkosiezapytamm
vfhdhdh spokojnie, nie denerwuj się, bo na tych Twoich pięknych nóżkach jeszcze żylaczki wyskoczą. Do osób, które piszą, po co zakładam temat skoro czuję się atrakcyjna. Po to, bo chcę znać opinię czy przy takim wzroście i takiej wadze człowiek powinien nosić miano grubego. Ja się gruba nie czuję, aczkolwiek ciekawa jestem jak postrzegają to inni ;)

Gość yy...
"zakladasz obcisla bluzeczke a pod nimi takie wielkie dojce jak u cielnej krowy" Jestem facetem i ręczę autorce, że takie coś mogła napisać jej tylko inna kobieta. :D

Gość tylkopytam2uw92
a ja jestem facetem i podobaja mi sie srednie piersi, choc wielu lubi duze, ale nie ja

Gość jjjjsssss
sprawdz swoje BMI,to sie dowiesz,czy twoja waga jest prawidlowa

Gość vfdgfdzg
"Jestem facetem i ręczę autorce, że takie coś mogła napisać jej tylko inna kobieta" tak bo akurat jakikolwiek facet tu zagląda, nie osmieszaj sie dziewczynko hehe a zreszta duze cyce to soa dobre jedynie do seksu ale na codzien nie wyglada to ladnie jak pod obcisla bluzka sa takie dojne cycki.

Gość tylkosiezapytamm
Ok, zmierzyłam się : biodra 95, pas- 70 piersi - 98 ( i nie są to dojary, chodzę bez stanika a są sterczące :p ) wzrost- 169 waga- 63,4