Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość chcę się uzewnętrznić

Spis nieudanych związków

Polecane posty

Gość chcę się uzewnętrznić

Właśnie mogę do mojego spisu dodać kolejny związek, najbardziej poważny, który miał zakończyć się ślubem:) Ale zacznijmy od początku 1. Nazwijmy go Kamil (imiona zmieniane celowo), yliśmy młodzi, zakochani, a raczej ja tak myślałam. Wielki błąd, po pierwszym razie (po 2 latach związku) zostawił mnie i opowiedział wszystkim jaka to byłam w łóżku. Plusy? Stwierdził, że bylam niesamowita:D Minusy: spaczone spojrzenie na związki 2. Paweł zostawił mnie dla dziewicy, bo chciał koniecznie dziewice, oczywiscie spał ze mna:) Po związku z dziewicą, a raczej rozdziewiczeniu jej zapragnął powrócić do mnie:D 3. Piotr- kochany czuły, zapatrzony we mnie. Bardzo mnie kochał i jak się okazało nie tylko mnie:P Szybki koniec długie cierpienie. 4. Damian, zakochany, wspaniały. przystojny, oświadczył sie nawet, a potem okazało sie, że był damskim bokserem i chciał sie znęcać nade mną psychicznie. Niesamowite, ze te chłopy potrafią sie tak długo kryc ze swoją prawdziwą naturą. 4. Andrzej również czuły, kochany, wspaniały. Niestety zakochany bardziej w mamie swojej niż we mnie. Krótki związek długie cierpienie. 5 I wreszcie ten jedyny, nie spaczony, pokazał mi jak wygląda związek, kilka lat razem, oświadczyny i właśnie przez przypadek się dowiedziałam, ze kocha inną:) Myślę, że jak na mój wiek wystarczy. Odpuszczam sobie. Też macie tyle nieudanych związków?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować