Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvvvka

wkurzają mnie zawistne dziewuchy zazdroszczące Natalii Siwiec urody

Polecane posty

myślę, że uroda lachociąga bardzo pomaga w zainteresowaniu mężczyzny :D to zainteresowanie może trwać tylko jedną noc ale jednak zainteresowanie :P

Gość gdybym była jak Lady Love
dobra, nie wnikam w jego wnętrze,może jest dobry i cudowny, ale jest coś w człowieku co sprawia, że czuje coś do kogoś albo nie czuje, chciałabym sie zakochać w kimś brzydkim ale nie potrafię :( a Tobie jak sie to udało?

Gość wopljggf
to nie zainteresowanie to pożądanie

on dla mnie brzydki nie jest pozatym sie stara :P schudl duuuzo, wylysial fakt- ale to przez problemy ktorych nikomu nie zycze mnie oczarowal jego glos i pasje ktore sa dla mnie zreszta bardzo wazne ;)

Ja nawet jak kogoś lubie i jest brzydki itp chocby nie wiem jak był super itp to nie wyobrażam sobie seksu z kimś nieatrakcyjnym dla mnie fizycznie nawet jesli lubię go i świetnie sie rozumiemy nie nie nie!!!

dlatego pisze ze dla mnie to on brzydki nie jest, pozatym w lozku hehe to uj uj :D dobra nie wazne :D lece ;) Dobranoc

Gość nigdy nie wiem co tu wpisać
Bardzo zazdroszczę jej zoperowanej twarzy i cycków :D Gdyby to była jej prawdziwa uroda, to fakt, jest czego zazdrościć, ale w tym wypadku to może tylko dobrego chirurga i kasy na operacje...? :D Chociaż ja bym ich nie zrobiła ;)

Gość Gosiak..dcj
pomożecie mi zdobyć ten shinybox ? trzeba się tylko zarejestrować z mojego linku żaden spam Wam potem na maila nie będzie przychodził ni nic;) a już nie mam kogo prosić ,potem najwyżej usuniecie konto..

Gość schrittte
a ja jak ja zobaczylam no to mowie szkoda ze taki botox, ale zgrabna dziewczyna. Niestety zaraz potem sie odezwala :/ i juz bylo tylko gorzej

Gość Wierny24
znam osobiscie o wiele bardziej robiace wrazenie przedstawicielki plci pieknej oraz imo ma mordę jak tajlandzki trans, no ale co kto lubi. A co do jej wypowiedzi to stawiam, ze ma IQ nie wiekszy niż dziecko w przedszkolu.

Gość max golonko
dziewczyny nie oszukujmy się ,wszystkie jej tu zazdroszcza ,chociaz temat jest prowokacją to widac,ze się spinacie jak pies na kota,przecież wiadomo,ze miejscowe dziewcxzyny uroda nie grzeszą