Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhdgh

Śniło mi się że wyrwałam sobie cztery przednie, górne zęby...wierzycie w sny??

Polecane posty

Gość hfhdgh

Bo ja sama nie wiem...jak mam jakiś koszmar tego typu to się zastanawiam nad tym czy coś złego się wydarzy. Według sennika wyrwanie sobie zębów oznacza stratę pieniędzy bądź śmierć w rodzinie...straszne :/

Gość a2+b2
straszne ale mimo wszystko przejdź się profilaktycznie do dentysty - tak na wszelki wypadek

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii2222
no to nie wróży nic ciekawego, nie musi być śmierć, ale utrata w innym kontekście, wypadające z prawej strony utrata bliskiej kobiety, z lewej utrata bliskiego mężczyzny. Jakieś 3 lata temu byłam w nowym związku z mężczyzną, przyśniło mi się, że wypadła mi lewa dwójka górna, za 3 dni wyznał mi, że jednak "to nie to" i przestaliśmy sie spotykać, tak więc nie zawsze sen z zębami musi oznaczać śmierć.

Gość hfhdgh
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii2222 Tak myślisz? Czekam obecnie na odpowiedź w sprawie pracy (czy wezmą mnie czy kogoś innego) więc może to będzie właśnie ta strata...możliwe bo nie poszedł mi dobrze 3 etap rozmowy.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
To bardzo zle Ci sie snilo. Cos zlego sie stanie. Uwazaj. Mnie jak sie snia zeby to wszystko jest dalej zle.

Gość werterreeeee
mi snila sie jedynka- wypadla. Nie dflugo potym zmaerł ojciec

Gość wifonka15
jeżeli przy wyrywaniu była krew to oznacza że wkrótce dowiesz sie o czyjejś śmierci.Jeżeli zęby były ładne białe , bez krwi to nie będzie tak żle.Jeżeli natomiast były brzydkie - zepsute - to juz oznaczają problemy

Gość hfhdgh
Moje zeby były ładne, białe ale trochę krzywe.próbowąłam je sobie z powrotem wsadzić do dziąseł ale ciągle wypadały, i tak strasznie żałowałam we śnie, że je sobie sama wyrwałam

Gość gość
Miałam podobny sen ..czy coś w końcu oznaczał?