Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca czterdziecha

Podkład w płynie rozświetlająco wygładzający

Polecane posty

któraś babeczka może mi polecić konkretny, wypróbowany?

Utrzymuje się długo? Kryje drobne przebarwienia? :)

Przyznaję, że polecała mi go pani w sklepie ale miałam mało czasu i nie mogłam dobrać odcienia. Dziś tam znowu pójdę...:D Czy kolor ładnie stapia się ze skórą? Jestem przyzwyczajona do ciepłego, beżowego odcienia a ten z Loreala nr. 3 jest bardziej wpadający w róż...Jest ciepły nr.4 ale nie wiem, czy nie za ciemny...

JA chyba dostałam w próbkach 4....i używałam tez 2 odcienia i czy c iemniejszy czy jasniejszy to wyglądał ładnie

Gość skoro prawie połowa
zanim wyrzucisz pieniadze poczytaj na wizazu opinie o wspomnianym lorealu ,darujesz sobie ten zakup

Gość naprawdę fajny jest z YR
Yves rocher. Jestem sceptycznie nastawiona do ich kosmetyków, ale miałam okazję używać na wyjeździe kilkudniowym podkładu koleżanki, bo mój się zwarzył :/. Byłam tak zadowolona z efektu , ze sobie też kupiłam. Mam 37 lat, wymagającą wrażliwą cerę, pierwsze zmarszczki, więc od podkładu oczekuję dużo. Na razie ten jest mój ulubiony: http://www.yves-rocher.com.pl/makijaz/couleurs_nature/podklad_niebrudzacy

Gość a ja kupuje teraz taki
od kilku dni siedzialam na formu i czytalam opinie o wszystkich dostepnych chyba na rynku podkladach i w koncu wybrałam ten http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=51340 do tej pory uzywałam revlon colorstay ale zapychal mi pory powstawały zaskorniki i pryszcze i musze zmeinic mam nadzieje ze wybro beidze sluszny

Kupiłam ten podkład z Loreala. Numer 4-rose beige. Zrobiłam próbę makijażu, od razu jak przyszłam do domu,ok.9.30. I powiem tak: Cera jest ładnie wygładzona i rozświetlona(bez żadnych błyszczących drobin!). Idealnie stapia się ze skórą, nie tworzy maski. Po 5 godzinach bieganiny trzyma się nieźle, nieco błyszczy nos(przypudrowałam go pyłkowym). Mogę go polecić z czystym sumieniem dla cery suchej\normalnej, bez większych problemów skórnych, bo jest to podkład lekki. Nie przykryje skutecznie krost (chyba, że dodamy korektor).Dla mnie jest SUPER:) Zobaczę jeszcze za kilka dni, jak będzie się sprawował podczas upału...:D