Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelie-Poulain

co jest ze mną nie tak?????

Polecane posty

Gość Wierny24
Przecież po to jest internet,forum żeby zachować anonimowo :| Po tych kilkunastu zdaniach, które napisalaś mozna wyciągnąc wnioski, że zbyt "normalna to Ty nie jestes". Patrz punkt pierwszy mojego wcześniejszego posta. Mogę sie załozyć również, ze nie masz zbytnio przyjaciół/kolegów, co i tak zapewne zdementujesz.

Gość Amelie-Poulain
To nie jest badziewny film. Lubię dobre filmy. Ten dobrze mi się kojarzy, ale mój gust nie ogranicza się tylkodo takich filmów. Z resztą, co ma piernik do wiatraka. Doda ma podobno 160 IQ, a jest badziewna :D :D :D

Gość Wierny24
Oraz: "Odpowiedź na twoje pytanie jest prosta - co z tobą nie tak- masz kiepski charakter, wygórowane żądania i niebotyczne mniemanie o sobie. Koniec, kropka." Bardzo trafne. Można temat zamknąć.

Gość Wierny24
"Doda ma podobno 160 IQ, a jest badziewna " I kto to mówi o pisaniu o kimś kogo nie zna? Akurat Doda to mądra, inteligetna kobitka, która po przez "wygłupy" zarabia konkretny hajs. Nie widze w tym nic badziewnego

Gość Poulain-Amelie...
nie zaczerniłam się. Ktoś się pode mnie podszywa. Musialam zmienić nick. Zdaję sobie sprawę, ze ona musi być inteligentna i budować obraz siebie, który media chętnie kupią. Chodziło mi tu o pokazanie czegoś innego, ale już nie jest to ważne.... Zdementuję to, że nie mam przyjaciół i kolegów, bo mam ich sporo. Jak już pisałam, jestem dowcipasem-błaznem, ale i obroncą uciśnionych, a czasem nieśmialuchem, więc nie da się mnie jednoznacznie opisać.

Gość lady-in-red
Nie wiem do końca o co chodzi w tej dyskusji, ani kto jest kimś, ale też uważam, ze na podstawie wyrywkowych informacji nie można zbudować sobie obrazu czyjejś osoby, bo może to być krzywdzące. Nie potrafisz się z nikim zwiazac, bo może podświadomie tego nie chcesz, albo się boisz i szukasz sobie nieosiągalnych obiektów? P.S. Też lubię Amelię :P

Gość PrawyxD
Heh, to jest więcej nas samotnych :P

Gość Poulain-Amelie...
Byc może masz rację, Lady in red, ale naprawde potrzebuję bliskości. Jest mi smutno, ze w tym obszarze mi się nie układa. Dobrze sie uczę, mam najcudowniejszych przyjaciół na swiecie, spełniają się moje marzenia, ale w tym obszarze nic się nie zmienia.

Gość Poulain-Amelie...
Ktoś jeszcze ma jakieś przypuszczenia (prosiłabym o powstrzymanie się od chamskich komentarzy, bo one niczego nie wnoszą do dyskusji)?

Gość PrawyxD
Ja mam do powiedznia, ze trzeba dać se luzu. Pewnie jesteś kujonką, której nikt nie chce :P

Gość Poulain-Amelie...
Pięknie, jakaś Amelie-Poulain się pode mnie podszywa i jeszcze, w innym poscie wyraża jakieś co najmniej dziwne poglądy polityczne. Mnie proszę z nią nie utożsamiać.