Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arelujee

Objawy Depresji????

Polecane posty

Gość Arelujee

Ludzie mnie lubią, mam z nimi dobry kontakt,udaje ze jest ok.A tak w środku to się nie ciesze z tego co inni,jest mi obojętne wszystko,udaje kogos kim naprawde nie jestem.Cenie samotnoss,nawet od rodziny uciekam,czuje sie beznadziejnie ze soba czy to tez objawy depresji?

Gość AniczkaQ
Mam niemalże to samo. Nie, nie jest to depresja. A raczej taki styl bycia. Cenię sobie samotność i lubię być sama. Nie potrzebuję wianuszka znajomych, nie potrzebuję nikogo z rodziny przy swoim boku. Mogłabym sie zamknąć w klatce i siedzieć tak całymi dniami ;) :P

Gość AniczkaQ
A spokojną osobą nie jestem ;) tak więc spokojnie:) Nie masz nad czym się zastanawiać.

Gość Arelujee
AniczkaQ ja kiedyś nie chciałam żyć,cięłam się,przestałam bo zrozumiałam ze to nie ma sensu.Do dziś mam myśli samobójcze,nie mam ochoty rano wstać z łózka,nic mnie cieszy,a wręcz nuży. .Wegetuje miesiacami w domu,czasem wyjdę na 15 czy 10 minut do sklepu,albo jak gdzies muszę pojechać to jadę,a tak siedzę w domu i nic konkretnego nie robię....Dziwne leki,dziwne natręctwa jak nie jedno to drugie.myślę ze to się nasila i nasilać będzie....bole np.karku itp. tez pewne objawy depresji,Dysforia,zaburzenia cyklów menstruacyjnych i Wykluczenie społeczne czyli to co wymieniłam na początku,ja niby rozmawiam ale nie żyje z ludźmi.Jeszcze towarzyszace zmęczenie,poprawianie sie ciagle jak cos zrobie zle(ale to chyba nawyk) i niska samoocena oraz omamy wzrokowe ze np.mam za duza glowe,reke itp. Próbowałam zmienić dietę,zajmywac się czymś ale po co jak to sensu nie ma...Leki odpadają na pewno nie chce być otępiała,nie chce wyniszczać mózgu sobie.

Gość Arelujee
takze chyba nie jest tak jak ty piszesz...niestety....

Gość Arelujee
Strasznie zle sie czuje w otoczeniu ludzi,mam wraznenie ze na mnie patrza i sie nasmiewaja.

Gość 0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-
Gość AniczkaQ
ale ja też tak miałam... też próbowałam dawno temu coś sobie zrobić... ale zrozumiałam, ze to bez sensu... że może jednak akrta sie odwróci... Póki co nic za bardzo się nie zmieniło. Też nie wychdozę z domu. Jak już muszę to tak. Jak to facet z którym się spotykam powiedział: mam "światłowstręt" i wstre do ludzi -niby w żartach ale to prawda. Moze nie zadręczaj się niepotrzebnie chorymi myślami. Nie wiem jak Ci pomóc. Chciałabym...