Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

czy so tutej ludzie ze Warszawy?

Polecane posty

Chej! czy so tu ludzie ze warszawy, bo ja mam problem. Otoz we warszawie ostatni raz byal rok temu, to bylo we wakacje, dokladnie we sobote ze znajomymi. Bylismy w gareli I we kinie. Ktos by sobie pomyslal ze to malo, ale ta galeria naprawde byla taka duza, ze cienzko bylo jo obejzc nawet przez caly dzien. Nic se nie kupilam, bo nie mialam kasy, ale bylam we kinie 3 DE, chodzilam po sklepach I jadlam mac Donaldsa. Naprawde to byl udany dzionek. Tera po roku znowu sie wybieram, tym razem zamierzam sobie cos kupac, bo bende po wyplacie I tera doraccie mi jak sie ubrac na ten wyjazd jedno dniowy, zeby nie bylo, ze jestem ze wsi? Zeby nie bylo widac, ze mam buty ze slomy.

Jakies porady od rodowodowych warszawiakow? Chciclybysmy tez izc na podryw, wienc panowie mowcie jakie dziewczyny lubicie. Takie laseczki czy zwykle szare myszki, acha I jaki kolor I dlugos wlosow akcentujecie.

A moze so ludzie z innych duzych miast I sie znajo na modzie. Doraccie nam, prosze, nie chcemy wyjsc na wiesniakow.

Gość alealealealeuJak
Jak na podryw ,to chyba bez mężów ,bo po kiego zbędny balast ?

A kto tutej napisal, ze z menzem?same pojadziem, chlopaki so w delegaturze. wszyscy sie chwalo, ze takie warszawiaki, a co do czego to nikt nie wie, wiesniaki za dychie.

Gość polowa z tych warszawiakow
to grojeckie chamy żeby nie było i jeszcze im sloma z butow wystaje.

Gość reksmona
Jedź Fiel w kaloszach bo gawiedź z Grójca i okolicznych wioch dużo słomy na chodakach naniosła i nóżki sobie jeszcze pokaleczysz :(

Gość wskazany też płaszcz
gumowy i kapelusz ochronny tak plują i charcholą na ulicach tej zacnej metropolii :D

Gość WarszawiankaOla1990
prowo

Gość tak , od razu prowo
nawet na szczerość pozwolić sobie nie można ?

A jak bendzie slonce to tez we kaloszach? Sluchajcie przypuscmy, ze pojedziemy w takich butach I tera co do tego? Sukienka czy jakis kaplet? Mam sukienkie niebiesko w zolte sloneczniki, kiedys dostalam od mojej s.p. Kochanej babci I mam taki kaplet spodnie bezowe I marynarka bezowa, a do tego mam tako bluzkie zielono we zolte ksiatuszki. Chiba kaczence. I wlosy jak? Upiente w koczek czy wyprostowane prostownico? To prawda, ze warszawiaki nie lubio prostych wlosow?

Gość najlepiej kapelusz i pejsy
będziesz się wtedy czuła jak rodowita warszawianka :D Powitają cię jak swoją :D :D :D

Gość reasumując długi czarny
gumowy płaszcz , chodaki , kapelusz z pejsami ../ pod płaszczem dowolny wybór / .. A teraz zajmijmy się obiektami do zwiedzania i miejscem ewentualnej rozrywki :D :D :D :D

Gość nie no zamiast chodaków
jednak te kalosze , ZDECYDOWANIE kalosze :classic_cool:

Hej, chola chola nie rpobojcie zrobic z nas wiesniakow, jaki znowu plaszcz ochronny? My wendkarzami nie jestesmy. Prosze o powazne propozycje. Do kaloszow mogie sie pochylic, bo mam I lubie, nawet mi sie podobajo, ale nie jakis plasz okiej? I jake dziewczyny najbardziej sie podobajo warszawiakom? Jaki zwrost I kolor wlosow?

Gość kalosze mogą być czarne ?
a może w kwiatuszki ? Tak mogą być czarne pod kolor płaszca , albo w żółte kwiatuszki , czyli w klimacie sukienki :D

O wlasnie ktos tutej wspomnial o miejscach do zwiedzania, co mi poleciccie? Najlepiej zeby nie daleko, ja bylam na dworcu gdanskim I zachodnim I cetralnym I zwiedzilam garelie mokotow, arkadie I zlotebalkony. Gdzie mozna spotkac jakos fajno gwiazde typu doda, albo wojewodski, ew. Kamil bednarek I szymon majewski szow. Mieszkalam kiedys na okenciu jak wyjechalam tam do pracy, na wlochach.

Gość nie chcesz się wmieszać
niepostrzeżenie w tłum warszawiaków ? Chcesz się wyróżniać ?

Gość hm... chyba lubią wysokie
dziewczyny , to jakby co możesz do kaloszków powkładać gazety , będziesz wyższa :D Fryzura , modne w tym sezonie są czarne podkręcane pejsy i oczywiście gustowne nakrycie głowy ,czyli kapelusz :D

Gość czyli jakby nie patrzeć
wszystko sprowadza się do : płaszcz gumowy kapelusz pejsy gumowce i czego można jeszcze chcieć więcej ?

Gość no to tak ubrana
możesz swoją obecnością zaszczycić warsiawskie salony !!!!!!

Gość a gdzie dziękuje ?
nawet nie podziękowała :(

Slochajcie, ja tego plaszczyka nie zaloze, bo nie chce sie odstroic jak wiesniara, mam kurtkie skorzano, moze byc? Taka szaro granatowa ze sciongaczami na dole w kropki, tzn. Take dziurki od potu.

Spokojnie, maciury byly przy korycie, nie moglam pisac. Zara powoli odpisze na wszystko.

Naprawde warszawiaki lubio wysokie? Borze to mie tam bendzie kazdy wyrywal, bo ja wysoka, o ja cie, moje mazenie sie spelni? A grube czy chude wolo? Ipowtarzam znowu ze plaszcza nie zalorze, so wakacje, chce trochie odkryc ciala, chce pokusic warszawiakow na siebie, ale im nie dam. O nie nie, jak mi pokaze swoj majontek to moze pomysle, za byle kogo sie nie wezme.

I jest problem z wlosami, bo ja mam blad, a do tego proste, borze wszystko stracone, nie bende sie malowac, bo mi nie dobrze w ciemnych. Acha I kupilam sobie niebieski cien do powiek I eje lajner (podobno warszawianki wszystkie majo tako kreskie nad okiem, to chiba sie mowi kocie oko). Probowalam se tako namalowac, krecha krzywa, ale moze do soboty sie naucze I nie wyjde poza granice.

Gość przypominam Fiel że
sobota może być deszczowa i chłodna , więc opcja z płaszczem jest całkiem sensowna .:(

A wy wszyscy jestescie warszawiakami? Czy tylko mieszkancami warszawy? Bo opinie mieszkancow warszawy mie nie interesojo, bo to ludzie ze wsi, co sie na niczym nie znajo, jusz nie wspomne o modzie.

Gość nie no , my som te
warsiawiaki z Grójca i na modzie sie znamy :D a co nie widać ?

Gość juhujhujhujh
Ten pomysł z makijażem świetny , takie cudowne błekitne cienie.Ja bym jeszcze proponował wyciąć otwory w kaloszach na palce i pomalować paznokcie u stóp również błękitnym lakierem pod kolorcieni do oczu .