Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

czy so tutej ludzie ze Warszawy?

Polecane posty

We warszawie, we sobote to bendzie upal, tak zapowiadajo, z reszto ja tez mam tako czutkie. A I nie mam takiego plaszcza, mam tylko zoimowy orginalny z naturalnym futrem, ale nie zaloze, bo za gruba. Ps. Mam tez buty emu orginalne z ameryki (to tak na marginesie, poza tematem). nowego se nie bende kupac, bo wyplaty w tym miesioncu niecaly tysiak, a chcialabym sobie we warszawie cos kupic, a tam majo fajne ciuszki, kiedys widzialam fajno bluzkie, ale jeszcze nie mialam kasiuty, to sobie o niej mazylam I jusz we sobote spelnie swoje zyczonko

Z grujca?a to dzielnica czy wies pod miastem? Jak ze wsi to co ty sie tutej mondrzysz? Chce profesjonalnych opini jusz mowilam, prawdziwych warszawiakow ze krwi I z kosci. Przystojnych, wysokich, borze wlasnie sobie wyobrazilam jak sie caluje z warszawiakiem, o zeszcudowny

Juhuju tak sie sklada, ze ja mam na stoopach niebieski laker! Borze z tego co widze to ja jestem rzywo warszawianko mieszkajonco we wsi. Zobaczcie, podsumuje to: jestem wysoka tak jak lubio warszawiaki, mam niebiewski cien I laker, jestem ladna znam jenzyki obce mam sukienkie we sloneczniki pracuje, czyli zarabiam sama na siebie nosze orginalne ciuchi I mam seksowno bielizne lubie pilkie nozno I kibicuje legji I znam piosenki legionowe

Gość Tarocistka z zamiłowania
No niestety Fiel ale widze cię z warsiawiakiem jak się całujesz a on jest w gumowym płaszczu i kaloszach :D :D :D

Jak ma taki plaszcz jak w matrixie to ja chnetnie. A mam pytanko, to prawda ze wszyscy warszawiacy chodzo z wolkmenem I majo biale sluchawki? borze ja wiem, ze jakis warszawiak to moje przeznaczenie, jak o nich mysle to mi serce bije dwa razy szybciej. Zakochalam sie, a jerzcze nie widzialam. Czy jest tutej jakis warszawiak co mie odbierze ze dworca I od razu wezmnie we swe ramiona.

Gość Tarocistka z zamiłowania ,..
tak Fiel on cię porwie w swe męskie ramiona http://www.voila.pl/255/jdnpq/?1 i chyba już nie uciekniesz , właśnie tak to widzę :(

Gość nie kuś minie Fiel
❤️

Borze ten ze zdjencia to chiba nie warszawiak? Nie pasuje mi tutej cos, mam inny gust, inaczej widze warszawiaka: adidasy z najki, dresy z adidasa, czapka z ribuka, zegarek zloty, lancuch na szyji, opalony. To jest menzczyzna.

Kobylaczku czy Ty jestes warszawjakiem? Borze jesli tak... Tto bendzie przeznaczenie, jusz teraz wiem na pewno.

Gość a jest____________
tu ktos z okolic warszawy? :)

Ja trochie jestem, mam sto pientnascie kilometrow, a co sie podpinasz pod moj temat I chcesz sobie chlopaka znajsc w ten sposob? To jest moja randka.

AA ten pan ze zdjencia to nie jest przypadkem. Adam sztaba?

Kszzzt, to taki dzwienk na podryw. Jak na to nie wyrwe to koniec.

Gość a jest____________
no wiesz... nie podszywam się, tak tylko pytam :P

Okiej okiej spokojnie bz nerwow, trochie z zazdrosci tak naskoczylam, ale ze podobno tzeba sie dzielic to bierz I ty, warszawiakow jest na penczki, tagze starczy dla kazdego. Masz jakes specjalne wymagania?

Gość a jest____________
a to sie okaze jak jakis napisze :P

Jeden tutej pokazal swojo fotkie, morzna jusz go brac. A ty skont jestes?