Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asdfghuiop

rozmiar

Polecane posty

Witam, zawsze byłam pewna, że jestem włascicielką niewielkiego biustu (jak kolwiek dziwnie by to nie zabrzmiało :P ), jednak dzisiaj postanowiłam pobawić się kalkulatorami rozmiaru biustu dostępnymi w internecie i o dziwo za każdym razem wychodzi mi 75C. Zawsze myślałam, że C to już duże, ładne piersi co zupełnie nie ma nic wspólnego z moimi, dodam że pod biustem mam 77 cm a w biuście 90.. Dziewczyny to na serio ten rozmiar??

Gość niudsa
pod biustem mierzone ciasno i na wydechu?

Gość damianku zobczencu
ja mam 65 E i tez nie sa duze :))))))))))))))))))))))))))))

D? To już całkiem nierealne.. Moja koleżanka ma C i jest to naprawdę duży, pełny biust a ja mam mieć D??

Dobrze dobrane 75C to niestety malutenkie piersi. Wiekszosc kobiet ktore nosza 75C to krowy dojne. Sama mam 65DD, ale moge zaczac nosic 75A czy tak 70A czy nawet 70B i bede twierdzic, ze taki moj rozmiar.

Nie masz D tylko 70D. a kolezanka niech sobie kupi stanik, ktory bedzie jej te piersi podtrzymywal, bo za pare lat bedzie je miala pod pachami i do pasa.

Wydaje mi się, że podtrzymuje, bo naokrągło chodzi w staniku bez ramiączek, gdyby nie "działał" to by jej opadł :P

Gość Me ;)
moje chyba sie nie mieszcza w zadna miske;) a w kalkulatorach wychodzi 60c;) Sledz policzysz mi? w biuscie 78 pod 60

Gość kfckk234
opadnie tak i tak, najwczesniej po ciazy znalam babke ktora miala duzy jedrny biust, po ciazy dwa flaki. zeby to jakos wygladalo najpierw go rolowala a potem wsadzala do stanika:D masakra

Niemozliwe, zeby nosila "C" i miala duze pelne piersi. Jedno nie idzie w parze z drugim :p ma zle dobrany stanik. Z reguly obwod pod stanikiem powinno kupowac sie mniejszy, bo staniki nie sa zrobione z plotna i sa rozciagliwe.

Gość Me ;)
śledź w puszce 60 pod bustem? Jaka szczuplutka 55E Dlaczego nie mialyby sie zmiescic w zadna miske? no bo co tu mowic plaska jestem wiec wszystko odstaje;(

me :) nie masz w mieście gdzieś sklepu gdzie można spokojnie pomieżyć rożne rozmiary ? Kurcze 60 jest ciężko kupic . U mnie w ieście znam jeden sklep gdzie są z kilku firm z takim obwodem

Gość Me ;)
o to chodzi ze u mnie najmniejszy obwod w miescie to 70, nie mowie tu o chinskich sklepach ze stanikami za 5zl;) wiec porzadnie sie zastanawiam nad kupnem przez internet;) poki co mam wszystkie z Wloch i leza idealnie niestety rozmiarowka to 1 i za cholere nie wiem jak przekladac taki rozmiar na nasz;)

eee to jak Ty chodzisz we włoskiej 1 to jest niby 70 a patrz intimissimi. Co do zakupów internetowych to w wiekszości skleów można albo wymienić albo zwrócic.

Gość Me ;)
eee to jak Ty chodzisz we włoskiej 1 to jest niby 70 a patrz intimissimi. Co do zakupów internetowych to w wiekszości skleów można albo wymienić albo zwrócic. no i widzisz wiec albo numeracja dziwna albo ja jestem jakas niewymiarowa bo ta jedynka jak ja zapne najciasniej (ma 5rzadkow haftek) to mnie "dusi" a co do intimissimi mam u siebie w miescie moze by zapytac czy moga taka rozmiarowke sprowadzic;) Dzieki za rady:*

Moja koleżanka pracowała w intymi i np na mnie obwód z 1 był dobry ale miska duzo za mało, oni mają śmieszne te rozmiarówki bo wraz z obwodem rosnie miska ;/

Gość Me ;)
no wlasnie, wiec chyba pozostaje mierzyc:)

Gość dlswjbnvcirf
a ja też nosiłam 75c i wcale nie uważanm, żebym miała duży biust... mały w stronę średniego raczej... mało tego teraz mi urósł (ciąża) i nosze 75D (chociaż powoli robi się za mały) i teraz to jest co najwyżej średni...

Jak poszłam kupowac pierwszy 65e to dostałam chyba 20 do przymierzalni i niby ten sam rozmiar a nie każdy był dobry. Wazne tez zeby znalazła dobre miski w sensie kształtu ja nosze tylko typu plunge

Gość Me ;)
ja najczesciej bardotke;) ale jak patrze to plunge tez sa fajne;) no wlasnie dostajesz mase stanikow niby rozmiar i typ miski ten sam a moze ze dwa leza idealnie...