Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmlodamamax

rozjasnianie wlosow z czarnego.. ktos pomoze?

Polecane posty

Gość xmlodamamax

chcialabym rozjasnic wlosy rozjasniaczem(firmy joanna) z czarnych wlosow na jasniejszy braz i pofarbowac wtedy na kasztan. jak zaczac by nie zniszczyc za bardzo wlosow? i czy uda mi sie?

Gość dyhdx
pewnie, że sie uda, ale zamiast rozjaśniania, polecam kąpiel rozjaśnaijącą...mniej niszczy włosy

Gość treleulele
z takimi rzeczami najlepiej do fryzjera bo mozna sobie baaardzo zniszczyc wlosy. ja kiedys rozjasnialam, fryzjerka zrobila to bardzo dobrze a i wlosy mialam w calkiem niezlej formie no i kolor piekny wyszedl.

Gość Miałam rozjaśniane włosy
Wszystko zależy od kondycji twoich włosów i od fryzjera. Odbarwianie radzę zrobić u fryzjera, jeśli nie chcesz jakieś radykalnego blondu to fryzjerzy użyją słabszego rozjaśniacza, a to lepiej dla twoich włosów. Moje włosy za bardzo się nie zniszczyły, ale z usług fryzjera już nie skorzystam, bo w moim mieście fryzjerzy używają londy, a ta farba pali włosy, więc wolę sama sobie kupić z wyższej półki. Acha: jeśli masz takie włosy, że szybko farba z nich schodzi to ładnie ci się rozjaśnią, ja tak miałam. Z czarnych przeszłam na rude.

Gość xmlodamamax
co to za kapiel rozjasniajaca.

Gość kochająca zwierzęta
właśnie, do fryzjera a nie samemu mietłe z łuba robić :)

Gość Fryzjerka 123456
niestety to nie jest takie proste odradzam Ci taki sposób jaki napisałaś zniszczysz włosy całkowicie i będą popalone i będą bardzo wypadać jej już chcesz zejść z czarnego koloru to proponuję udać się do fryzjera i na całej długości włosów zrobić pasemka rozjaśniaczem po miesiącu poprawiła bym na nowo te pasemka a dopiero gdy będzie już dużo jasnych zrobiła bym taki kolor o jakim mówisz oczywiście pamiętaj aby zawsze po umyciu nakładać dużo maski na całość można pozostawić maskę na włosach przez jakieś 30 min i bardzo dokładnie spłukać acha rozjaśniacz z joanny jest najgorszym z możliwych pali włosy uważaj

Gość kfckk234
z czarnego wyjda ci rude!!!!!!!tylko dobry! fryzjer ci pomoze, a to i zalezy od twojego pigmentu we wlosach, jezeli masz mocny rozjasnisz na rudo i spalisz wlosy, jezeli slaby wyjdzie dobrze

Gość do elita
joannaą chcesz dokonać zniszczeń , to najgorszy i najtańszy syf oczywiście zejdzie czarny do pomarańczowego z powykruszanymi koncówkami nie radze tego robić najtańszymi srodkami

Gość dyhdx
Kurde jak słysze, idz do fryzjera, bo sama spalisz sobie włosy...4 lata temu też posłuchałam kogos i poszłam na rozjaśnianie do fryzjera, był to salon Gabriel( wiec to raczej z tych lepszych) i z włosów do połowy pleców , zróbiły mi sie włosy do ucha;//więc fryzjer spierdzielił robote... a ostatnio rozjaśniałąm sama w domu i włosy mam w lepszej kondycji, niż wtedy

Gość do elita
dziewczyny piszą dobry fryzjer a nie pierwszy lepszy , to różnica

Gość kfckk234
a salon Gabriel co to za stodola???????????? nieznana

Gość dyhdx
a i w gabrilu zapłaciłam 300 zł, a jak sama sobie zrobiłam to lącznie z farbą wyniosło mnie to 50 zł

Gość dyhdx
no to sobie wpisz w google gabrile salon fryzjerski to zobzaczysz co to za stodoła

Gość xmlodamamax
w tym rzecz ze nie ufam fryzjerom a jedyna fryzjerka godna polecenia jest w ciazy i tylko scina.

Gość paulaxx
ja z włosów czarnych chcialam mieć blond, zanim doszlam do wymarzonego koloru minelo 8 miesiecy , na poczatku jakies rude i łaciate, dopiero z czasem przypominały blond. ;D

Gość do elita
poszłaś do gabriela , gabriel to tylko nazwa ona nie ma rąk nie zrobi fryzury, usadziłąś dupsko na fotelu i zajął sie tobą pierwszy lepszy fryzjer nie sprawdzony , nie znany , obcy znaczy pierwszy lepszy, rozumiesz? gdybyś poszła do swojego sprawdzonego dobrego fryzjera odwiedzanego od lat miałabyś dobrze zrobione

Gość dyhdx
skoro place 300 zł to wymagam, żeby ten pierwszy lepszy fryzjer był na tyle doświadczony, żeby zrobić mi porządnie włosy, jakbym zapłaciła 30 zł u pani Ziuty i ona by to spieprzyła to pretensji bym nie miała.

Gość kfckk234
znasz przyslowie --nie szata zdobi czlowieka-- tylko to co ma w glowie tak samo jest z zakladami fryzjerskimi:D ja mowie o dobrym frazjerze nie o wystroju salonu;)

Gość kfckk234
fryzjerze

Gość Lachane
ja zapłaciłam za kapiel rozjasniajaca i farbowanie i piekny kasztan mi wyszedł. Teraz się spłukał i jest taki karmelkowy brązik:) polecam

Gość Lachane
miało być zapłaciłam 150zł:)

Gość xmlodamamax
jak ta kapiel sie robi?