Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady-in-red

seks bomba!!!

Polecane posty

Gość lady-in-red

Wolicie seks bomby, szare myszy, kobiety-kumpli, kobiety-śmieszki, cze może eteryczne nimfy? Zastanawiam się co przyciąga i pociąga mężczyzn...

Gość red in lady
100:5=po 20% wszystkiego

Gość lady-in-red
o, fajowo! I to się nie kłóci ze sobą?

Gość nie jestem facetem
Z tego co widze i obseruję faceci teraz wolą dupodajki Już tłumaczę dlaczego: 1 Nie musza zabiegać o jej względy 2 Mają seks na zawołanie 3 Taka laska nie jest roszczeniowa, więc nie truje im głowy Coraz więcej jest facetów ktorym się poprostu nie chce zdobywać, ida na łatwiznę moim zdanim faceci zrobili się leniwi.

Gość lady-in-red
Ale z "dupodajkami" nie tworzą chyba zwiazku. Ja pytam o dziewczyny, z którymi chcą być, a nie o te, które chcą przelecieć :)

Gość bardzozabawne
to nie faceci zrobili sie leniwi a babki rozwiazle:D po sie starac o cos, co jest ogolnie dostepne i chetne:D

Gość nie jestem facetem
Ostatnio rozmawiałam z kolegami na ten temat powiedzieli że jestesmy trudne, a ja się pytam to dlaczego obcokrajowcy nie maja z nami zadnych problemów to usłysząłm odpowied ze obcokrajowiec ma bajer potrafi prawic komplementy a nasi niestety nie.

Gość nie jestem facetem
uwierz mi w dzisiajszych czasach nawet z dupodajkami chcą torzyć stałe związki

Ja lubię taką między szara myszka, a seksbomba. Naturalna, lekki makijaż, ubrania stonowane, ale np. też z lekkim pazurem, typu obcas, fajne jeansy, ładna fryzura, spódniczka może być. Ważne, żeby w zachowaniu była miła, kobieca, ciepła, ale nie nudna. Potafiąca się zalotnie uśmiechnąć, czy powygłupiać, pożartować z podtekstem.

Gość nie jestem facetem
normalnie jak bys opisywał moja kolezanke z pracy ktora daje dupy na lewo i prawo.

Gość lady-in-red
hahaha. Może faktycznie polscy mężczyźni nie potrafią zachowywać się tak, zeby kobiety mogły czuć się przy nich jak królowe, a faceci z zagranicy są w tym lepsi. Tylko niestety czasem się okazuje, że to jedynie fasada :)

Gość nie jestem facetem
bo im sie nie chce , mysli ze chlapnie tekst fajne masz oczy i sprawa zalatwiona, o kobiete trzeba dbac jak o kwiat jesli jej nie "podlewasz" więdnie

Gość nie jestem facetem
KObieta która jęczy w nocy nie warczy w dzień. A zazwczyczaj jest odwrotnie on sie wyzyje , w dupie ma uczucia i samopoczucie kobiety a potem sie dziwi ze non stop zrzędzi. Faceci to lenie i tyle

To wynika z innego wychowania polskich facetów. Tamci nie mają stresu przy kobietach. Jakieś mudziny, araby, czy inni traktują kobiety z paradoksalnie mkniejszym szacunkiem niż Polacy, którzy są uczeni od dziecka o księżniczkach i o tym, że kobieta to jakieś bóstwo.

Gość lady-in-red
Czyli myślicie, ze ludzie idą na łatwiznę - kobiety są bardziej rozwiązłe, zeby zdobyć facetów, a mężczyzną się nie chce starać, więc biorą te rozwiązłe?

Gość nie jestem facetem
loooser ta jasne jakbysci byli uczeni ze kobieta to kseizniczka to napewno tyle sfrustrowanych kobieti singielek by nie było w polsce

Gość nie jestem facetem
ja mówie ze swojego punktu widzenia, a jestem dobrym obseratorem. ale to jest tylko i wyłacznie moje zdanie nie wypowiadam sie za wszystkich

Gość lady-in-red
Polscy mężczyźni nie zachowują się jakby mieli do czynienia z księżniczkami :) Wydaje mi się, ze, mimo wszystko, większy szacunek dla kobiet widać w krajach zachodnich. W ogóle panuje tam chyba wyższa kultura. Widzi się to w codziennych drobnych gestach, zachowaniach, sposobie traktowania drugieg człowieka.

Gość nie jestem facetem
looser ja nie mowie o arabach itp. ciapatych ja mowie o hiszpanach, włochach, grekach a nawet anglikach czy austriakach