Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

czekoladki z likierem pomocy !!!!

Polecane posty

Gość dddddddddaffffffffffffff
byłam na campingu we Włoszech i tam kobieta w ciąży siedziała obok nas przed namiotem i do kolacji codziennie z mężem mieli winko, nie wiem ile tego piła ale piła napewno. Tam winko jest na porządku dziennym jak u nas kompot :D Ja natomiast w ciąży miałam anemię i lekarz powiedział mi że lampka czerwonego wina nie zaszkodzi tak więc nie panikuj bo nic dziecku nie będzie.

ale jak interpretowac to : Pisze tylko że 16%brandy w czekoladkach, są nadziewane czekolada zmieszana z brandy i tyle ...ze 16 % ma to brandy tak ?? ale w czekoladce jest niewielka ilosc tak ?? i takie 10 czekoladek to jaka to ilosc ?? kieliszek ??

jeszcze jest pytanie czy te 16% dotyczy całego pudełka czy w każdej czekoladce jest tyle? bo jak podaja skład ogólny to w przeliczeniu na pojedynczą czekoladke będzie tego znikoma ilość.

mnie sie wydaje ,ze tyle ma ten alkohol po prostu ,a w kazdej czekoladce jest troszke nadzienia ...

no bo nie da sie inaczrj tego ..to tak jakby z piwem byly np 5% to w kazdej czekoladce po te 2 lyczki okolo by bylo ...ciezko zeby kazda czekoladka miala 16% to chyba do uzytku nie byloby przeznaczone albo lezalo miedzy alkoholami,a nie slodyczami w tesco ... a w koncu w takiej 1 czekoladce to ok lyczka jednego jest alkoholu przeciez..

pewnie tak a może jeszcze oszukują i daja mniej :D nie zamartwiaj sie już. Ja ok. 10 tyg. ciąży wypiłam lampke szampana na 80-tce babci i nic sie nie stało - dziecko jest zdrowe i rozwija sie prawidłowo. A Twoje zmartwienie odczuwa dziecko i to może zaszkodzić mu bardziej niż te cukierki, więc wyluzuj i pomyśl o czymś innym żeby odwrócić uwagę od tego tematu :)

Gość anastazja 150
ja tez jadalam

Gość jaka ty glupia jestes
to wyjdzie moze pół łyzeczki czystego alkoholu albo i nie co za durna baba! jak juz urodzisz to pewnie spytasz czym umyc nocnik!

Gość gdfdxxz
o tej włoszce co piła wino na urlopie no rzeczywiście godne naśladowania we wszystkim małpujecie ludzi, czy macie troche własnego rozumu?

no pol lyzeczki na jedna czekoladke ,a przy 10,czy 11 to juz duuuzoo ,a brendy ma 16% tak na opakowaniu jest

Gość gość
Oj to teraz kupiłam taka nowość Wedla wiśnie z alkoholem. Sa super, i napewno przypadną Wam do gustu i smaku :)

Gość gość
a gdzeie kupujecie jakies zagraniczne slodycze? mozna gdzies w polsce?

Gość gość
gość dziś a gdzeie kupujecie jakies zagraniczne slodycze? mozna gdzies w polsce? Mozesz kupic przez internet na przyklad w https://www.cosslodkiego.com.pl/ bardzo polecam!:)

Gość gość
Ja prdl fas po czekoladkach... Weź kobieto się ogarnij trochę, w szał wpadłaś...