Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam123

Co dać nauczycielowi na koniec roku

Polecane posty

Gość adam123

Witam.Mam pytanie.Oczę się graćnapianinie i zawsze na koniec roku dawałem nauczycielowi jakiś prezencik ( kawe,merci itp.).Można powiedzieć ,że teraz jestem trochę strarszy i czy wpada dać mu coś (co ? ) Pozdrawiam

Gość brzustia
ksiazke o kamasutrze:D powaznie ksiazka

Gość óczę siem
grać na charfje i tesz niewiem co dać moiei naóczycielce :(

Gość HankaDzbanka
Ja bym dała babie od angielskiego w mordę. Ale tu inna akcja. Sorry za wulgarność.

Gość fassssassfa
moze czekolade ?

Gość adam123
nie dacie normalnej odpowiedzi :(

nauczyciel dostaje pensję i ma się za to wywiązywać ze swoich obowiązków, łaski nie robi, więc i prezentów za swą pracę oczekiwać nie powinien strażakowi też dajesz kwiaty i czekoladki za gaszenie pożarów?

Gość fdvvvvvvvvvv
ale to inny zawod niz kazdy inny, tu zeby byc dobrym nauczycielem dzien wdzien trzeba jak matka kochac te dzieciaki. tego sie nie wezmie za zadne pieniadze, to trzeba miec w sobie, to jest bezcenne i za to warto obdarowac nauczyciela nawet złotem. no chyba ze z niego taki nauczyciel jak z koziej dupy trąba to wtedy nic mu nie daj. są tacy co tylko cieplą posadke du.pskiem grzeją i nic z siebie nie daja. to wyjatkowy zawod, trzeba miec serce i powolanie i odpowiednie zachowanie ktore wzbudzi szacunek w dzieciach, nie kazdy to ma a ten kto ma to skarb

Gość adam123
Wiesz ,ten nauczyciel jest najlepszy jakiego miałem w życiu ( tz. nie trylko z pianina ale ze wszystkich nawet tych ze szkoły) nie raz przychodzilerm nie przygotowany -nigdy nie krzyczal zawsze mowil ze za malo trenowalem i powinienem troche wiecej. :) naprawde gdyby wszyscy tacy byli swiat bylby lepszy.poki co mam w planach dobra kawe ,jakies czekoladki i ... no wlasnie cos jeszcze wypadalo by doc :) poizdrawiam

Gość axante
w ryj adasiu w ryj mu daj

Gość belferka najlepsza
nic nie dawaj, my nauczyciele nie chcemy nic dostawac a wszyscy nam wpychaja i jeszcze nas wyzywaja, wystarczy dobre slowo.

Gość urusususus
ja to dam szmacie znicza

Gość adam123
pffffff.......... na dobrego nauczyciuela nigdy ja i moim kledzy zlegfo slowa nie powiedzielyismy.a teraz jaka ma byc 3 rzecz ?

Gość staranikomuniepotrzebnaaaa
daj mu moze kartke taka okolicznosciowa z jakims cytatem o przyjazni i wdzecznosci in wszyscy sie podpisali kiedys dalismy taką kartke wychowawczyni na dzien nauczyciela w kopercie do kwiatkow to przeczytala ta kartke i sie naprawde ucieszyla bardziej niz z ytych kwatow i postawila sobie ta kartke za szybka w szafce za biurkiem tak ze wszyscy ja widzieli i stala tak caly rok. ja mysle ze bardziej liczy sie dobre slowo nic cenny podarek, cos od siebie, nauczyciel naprawde lubi jak czuje ze uczen jest mu wdzieczny musisz cos wymyslec, moze napisz wiersz o swojej drodze od niepowodzen do sukcesow i o tym ze wdzieczny jestes za pomocna dłoń i dobre motywujące słowa z jego strony

Gość czerwona_porzeczka
To zależy tylko od Ciebie, czy chcesz mu coś dać i czy dasz, czy nie. Wolna wola.

Gość staranikomuniepotrzebnaaaa
albo są takie ksiazeczki malutkie w kwiaciarniach z roznymi cytatami i malymi wierszykami ja bym stawiala na to, czekoladki merci - to juz same w sobie DZIEKUJĘ jeszcze do tego taka ladna kartka lub taka ksiazeczka to naprawde wdzięczny upominek i pamiatka i jeszcze sie podpisz od wdziecznego ucznia naprawde sprawi cos takiego przyjemnosc, wierz mi. np cos takiego http://www.galeriaumarzety.pl/files/ksiazeczka-z-cytatami-przyjazn.jpg