Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja78

Tego się bałam

Polecane posty

Gość ja78

Haha, znalazłam piosenkę, której jako dziecko się strasznie bałam. Do tej pory pamiętam słowa. Wówczas często puszcali ją w tv a ja zawsze wtedy starałam się nie słuchać albo się chowałam. Mimo bardzo wesołego i optymistycznego refrenu zwrotki wywoływały u mnie przerażenie. :P Znacie? http://www.youtube.com/watch?v=ZWgmSGnzEHM Druga piosenka, przez którą nie chodziłam na strych jak mama mnie o coś prosiła to ta: http://choplifter.wrzuta.pl/audio/15lzk37vwRL/fasolki_-_karol_andrzejak_-_stryszaki Ja to miałam fantazję.

Gość hmmmh
te piosenki lubiłam, a bałam się wilków z pana Kleksa w opowieści Mateusza, te gwizdy do tej pory wywołują u mnie dreszcze :D

możecie się śmiać ale ja bałam się Buki i Hatifantów z Muminków i mimo, że bardzo lubiłam tę bajkę jak tylko była wzmianka o Buce albo tych drugich to wyłączałam telewizor i trzęsłam się pod kocem jak galaretka :D

Gość Nnmjhi
O ja to sie zawsze bałam buki z muminkow

Gość hmmmh
Dla mnie buka była dziwna, niesympatyczna, ale nie straszna. Nie lubiłam jej ;)

Gość Nnmjhi
Heh no ale ostatnio obejrzałam kawałek i juz nie jest taka straszna hehehe kurcze jak dzieci wszystko widza inaczej i pózniej pamiętają to tyle lat :-/

Gość ja78
Ja sie jeszcze bałam tej wiedźmy z muminków :D

Gość A ja rodzinki wielkoludow
Z Fraglesow:D

Gość ja tego diabełaka
piszczałka durnowaty:)

"o czym szumia wierzby" to była okropna bajka, chyba ani razu nie obejrzałam całej, jakaś taka posępna była...

Gość ja uwielbiałam
'o czym szumią wierzby' natomiast diabeł Piszczałka oraz Hatifnatowie (:classic_cool:) budzili we mnie jakiś rodzaj niepokoju... :P

Gość noz sie w kieszeni otwiera
Piszczalka byl super :D

Gość wiedźma z muminków
ta z tymi dwoma kitkami była tajemnicza i te motywy z nią takie tajemnicze, no i buka oczywiście starszna, w ogóle muminki to bajka o dosć dziwnym tajemniczym zabarwieniu, ale fajna była. A o tym jeżu w piosence, to szkoda że teledysku oryginalnego nie ma, bo pamiętam jak tam w tle taki sztuczny kolczak stał na takich długich chudych nogach w czerwonobiałe paski:) czekałam zawsze zeby go zobaczyć. może ma ktoś oryg. teledysk?

Gość ja akurat
Ja jak słyszałam ojojojojojojojoj ojojojojojojojjjj to nie wiedziałam gdzie uciekać ze strachu :D http://www.youtube.com/watch?v=nJpH5NkMb4w rodzice mnie straszyli, że jak nie bede jadła to OJOJOŁY po mnie przyjda :P jeść nie jadłam, a Kult dziś uwielbiam :D