Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matias zamer

Pierwsze spotkanie -czy przynieść kwiatka?

Polecane posty

Gość matias zamer

Witam,poznałem 2 tygodnie temu dziewczynę na portalu randkowym.Dobrze nam się rozmawia na gg i teraz mamy się spotkać.Czy powinienem dać jej jakiś prezent na pierwszym spotkaniu.Może kwiatka ?

Gość bursztynka1989
przynieś jej kaktusa to się bardzo ucieszy :)

Gość Ricardo Izecson
Nie dawaj.

Gość co robic mam
nie dawaj poki co, nie wiesz jak bedzie Wam sie na zywo rozmawialo przynies na 2 czy 3 spotkanie, ale na 1 sobie daruj, pisze to kobieta.

Gość 895995
przynies obowiazkowo

Gość fdgtuyiui
oczywicie ze tak, kup roze, glupie pytanie

Gość Poulain-Amelie...
Przynieś kwiatek! Tego wymaga dobre wychowanie. Przecież nawet jeśli idziesz do kogoś do domu, a nie jest to randka, to przynosisz kwiatki. Tu to tym bardziej konieczne!

Gość jak najbardziej kwiatek pasuje
jedna b. ladna symboliczna róża,To nie jest zobowiazujace, ale miłe i eleganckie.

Gość hykama;
Niczego nie przynos. Nie ma takiego obowiazku, nikt tego nie oczekuje.

Gość rtututu
ja bym sie ucieszyła

Gość Wiecie może i to mile ale
ale strasznie denerwujące, chodzisz wszędzie z tym kwiatkiem, musisz pamiętać, idziesz do pabu nie masz co z nim zrobić, wiem co piszę byłam w takiej sytuacji. No chyba że zabierasz ją z jej domu to już inna sprawa i nie ma problemu.

Gość \=-\
Nic nie kupuj kobiecie tylko niech Ci da dupy

Gość drenażysta
"Czy powinienem dać jej jakiś prezent na pierwszym spotkaniu.Może kwiatka ?" Nie, nie powinieneś. Nigdy nie kupuj aprobaty u kobiet. Upominek, kwiatka daje się osobie, która coś znaczy dla osoby dającej, a Ty nawet nie wiesz czy ona jest warta Twojego czasu. Żadnych prezentów, upominków dla kobiety do czasu rozpoczęcia współżycia seksualnego, przy czym mówię o w miarę regularym wspólżyciu, nie o pierwszym waszym sekse. Przyjmij to jako złotą zasadę. Dawaj upominki kobiecie wtedy kiedy najmniej się tego spodziewa.

Gość .incognito.
a dla mnie kwiat który dostałam jakis czas temu na 1 spotkaniu był mega słodkim gestem... takim w dawnym stylu... totalnie mnie to uzekło.. róza miala jakis zastrzyk ze wytrzymala wieczór i pozniej tydzien stała w wazonie... przesłodkie!

Gość bukiecik stokrotek byłby
w sam raz. I nie ma problemu co z nim zrobić. Malutkie, można nieść w ręce albo schować do torebki gdyby potem spotkanie się przedłużyło na kawę czy kino

Gość matias zamer
idiocie, jeszcze mam hajs na róże wydawać? Myslałem że wezme od matki z pokoju juke w doniczce :O

Gość Zuzanna Amelia & 26
W temacie - nie

To zależy co zamierzacie robić na tym spotkaniu :) jesli to tylko kawa i siedzicie w lokalu cały czas wtedy kwiatek jest ok, ale ja osobiście nie lubiłam dostawać kwiatka i potem nosić go cały wieczór po mieście jeśli np po kawie był jakiś spacer w planach...

Gość pffff
hmm zależy to trochę od relacji która się wywiązała między Wami, nie mniej jednak jeżeli rozmawialiście tak na luzie, koleżeńska relacja to ja na jej miejscu czułabym się skrępowana...no i potem się z tym nosić cały wieczór ;p