Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemat... ... ...

Czy Ona ma dzieci....

Polecane posty

Gość Dylemat... ... ...

Podoba mi się taka dziewczyna, nie znam Jej ani Ona mnie i czasem Ją tak obserwuje :) coraz bardziej mi się podoba i może i bym się Nią bardziej zainteresował ... tylko chodzą z Nią od czasu do czasu dzieci, dwóch chłopców jeden tak z wyglądu na ok 5-6 lat, drugi starszy - niższy od Niej o głowe.... tak 12-13 lat (??) Ona wygląda na 23-26 lat, może ma więcej może mniej. Żadnego faceta nigdy z Nią nie widziałem, sprawia wręcz wrażenie samotniczki, singielki, wszędzie chodzi sama albo z tymi chłopcami czasem. - pracuje zawsze popołudniami, matka chyba by raczej się starała być z dziećmi popołudniu co nie? tak się zastanawiam czy to Jej dzieci, bracia (troche dziwny rozrzut??) może dzieci siostry (ale by mieszkała z siostrą - też troche dziwne.... Kiedyś widziałem też Ją z tą inną kobietą (ok 35-40 lat) ale trudno mi zgadnać kto to dla Niej był Co o tym myślicie - - prosze piszcie

Gość piesek leszek orzeszek
czy ty masz mozg...

Gość temat goni temat
Mozliwe ze ma dzieci, ale w czym w koncu problem?? W tym ze je ma, czy w tym ze to nie jej?? A my nie wiemy tego kogo to dzieci..

Gość Dylemat... ... ...
ale w czym w koncu problem?? wlaśnie w tym

Gość Dylemat... ... ...
może drogą dedukcji.... ;) Przecież Jej się nie spytam: "Hej bardzo chciałbym Cię poznać ale jezeli to Twoje dzieci to dzięki ale nie"

Gość Dylemat... ... ...
Przecież Jej nie powiem: (itd)

Podchodzisz i krzyczysz do niej " Czy te dzieci to twoje dzieci?!", ona odpowiada "Tak.", A Ty zasmucony ale mówisz "Żegnam" i mały ukłon.

Gość Dylemat... ... ...
bardzo śmieszne :o Co Wy byście zrobili w takiej sytuacji

Gość Dylemat... ... ...
i popatrzcie: załóżmy, że Ona ma (dajemy średnią) 25 l - to 6 letniego może mieć ale 12-13 letniego?? i jeżeli Ona ma 25 to Jej matka w jakim wieku ją rodziła?? 15 lat lub mniej (wtedy by miała ta Jej matka ok 40 lat) i teraz ma jeszcze tych 6 i 12-13 letnich chłopców?? Nie bardzo to wszystko się zgadza

Gość niezdecydowaniu ...
Ja mam 42 lata i mam syna 25 letniego oraz córkę 7 letnią z 3 dzieckiem jestem aktualnie w ciąży. Rozpiętość między najmłodszym a najstarszym będzie wynosić 26 lat, ponieważ dzidzia urodzi się już po 26 urodzinach syna. :) Ale ona może być np.nianią tych dzieci, bo chce sobie dorobić :)

Gość niezdecydowaniu ...
co przemawia za tym, że to może być jej rodzeństwo. Podkreślę jeszcze, że mogłeś ocenić tę starszą kobietę na ok. 35-40 lat a tak naprawdę może ona mieć ponad 40 tak jak ja. Jeśli o siebie dba, to wierz mi że można się pomylić, wiem to po sobie, bo też mi nikt nie daje tylu lat:P

Gość Dylemat... .... ...
nie, na pewno nie jest nianią - to wykluczam Też bym się skłaniał jednak ku temu, że to jednak Jej bracia - spróbuje jeszcze jakoś wybadać sprawe. Chociaż nie się ukryć, że raczej nie często się zdarza, że gdy rodzice mające prawie lub pełnoletnie dzieci mają jeszcze następne małe/ malutkie - takie to dość osobliwe :)

Gość czemu osobliwe
znam kilka osob majacych rodzenstwo o 15 i wiecej lat starsze

Gość VapoRub
Miedzy moja mama a jej najstarszym bratem bylo 15 lat roznicy. Matka mojego bylego urodzila 3 dziecko w wieku 43 lat, moj byly mial wtedy 17. Moja kolezanka w wieku 20 lat tez dorobila sie rodzenstwa. Ty jakis malolat jestes? skad sie urwales? :D Osobliwe, naprawde :D