Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motyleczek2788

urodziny dziecka

Polecane posty

jutro moja córa kończy roczek i w piatek chce jej zrobic imprezke urodzinowo. tylko nie wiem co zrobic do jedzenie bedzie tort owoce ciastka troche muffinek jakies lody salatka ( z 2 rodzaje) tylko co zrobic jako danie głowne beda dzieci ale tez dorosli i to raczej w przewadze żeberek w kapuscie nie zrobie bo to takie ciezkie danie nie dla dzieci raczej na impreze dla doroslych i nie wiem co zrobic macie moze jakies fajne przepisy na taka okazje prosze o pomoc

Gość ursssulka
Moze zrob pizze,taka domowa. albo lasagne to kazdy lubi

Gość ursssulka
Oj krewetki.to raczej nie kazdy lubi :)wiele osob sie brzydzi

Gość ursssulka
Chili con carne jest latwe i pyszne,z bagietka mniam mniam mniam

Gość dla dorosłych zrób skrzydełka
dla dorosłych zrób skrzydełka, udka z kurczka, a dla dzieci nugetsy z piersi kurczaka , do tego sałata z dodatkami teraz jest sezon, a dzieciom na surówkę marchewkę z jabłkiem

Gość ursssulka
Ostatnio bylam na dwoch 'roczkach'. Na jednym bylo mieso grillowane,ale nic dla mnie,bo wszystko tluste i zylaste. i salatka makaronowa,a reszta to slodycze. zachwycic mnie to nie zaxhwycilo :) na drugim kobitka sie napracowala,zrobila pare dan w prodizach.jest z iranu,wiec wsyztsko perskie mniamusia,czosnek,baklazany,niebo w gebie. I inne dania,ale nie jadlam wszystkich

Gość ursssulka
Ale mysle,ze fajne beda takie rzeczy,zeby chwycic i zjesc. skrzydelka,jak ktos napisal,nuggets,jakies rzeczy panierowane albo w formie pierozkow

no ja tez myslalam o urzadzaniu grila ale niestety watpie ze do piatku poprawi sie pogoda a w deszczu grill to nie jest impreza hehe Chili con carne rzeczywiscie jest ciezkie

Ja miałam (ale to już mama podrzuciła) takie drożdżóweczki małe z farszem ruskim, z kapustą i ze szpinakiem, do tego barszczyk- rewelacja. Ze słodyczy tylko tort i jakieś ciastka, było aż nadto. Do tego sałatka grecka, śledzie, deska dobrych serów i wędlin- każdy się najadł.

Ja ostatnio na młodego urodziny robiłam kurczaka pieczonego w sosie śliwkowym - wszystkim smakowało i dla dzieci też może być :)