Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacierozumiemautorko

Do dziewczyn - ZDRADA

Polecane posty

Gość asiolinka8
nie bo ciebie zeszmacił

Ja bym nie wybaczyła co znaczy wpadka? Po ślubie? Owszem przed ślubem to może i bym po długim czasie wybaczyła jezeli bym wiedziala ze koles jest tego wart i nie jest przysłowiowym "psem na baby" ale po ślubie to juz raczej nie.

Gość nigdy w zyciu - nie nie
jak masz taki PROBLEM TO do prawnika idz albo do psychiatry a nie pisz na forum

dzieki za odpowiedzi, moze za malo czytelnie to napisalam, jeszcze raz: Masz meza,jestescie 8 lat po slubie, on Cie zdradza,i kochanka zachodzi w ciazę, to jest dziecko Twojego męża,i jej... Zostajesz? ODchodzisz?

Gość i zapamietaj tępoto
że żadna kochanka nie chce złapac swojego żonatego kochanka na dziecko jesli on nie daje jej nadziei na wspólne zycie i nie ma ku temu przesłanek typu: wierzy kochankowi Zboczeńcy zdradzają żony, robią dzieci kochankom a potem wychodza na tym najlepiej

to nie moja sytuacja, ja nie umialabym wybaczyc i zyc z nim dalej, dziwi mnie,ze znajoma jest z facetem,po tym co jej zrobil, i usluje to zrozumiec, ale jakoś mi nie wychodzi....

Wybaczenie zalezaloby od tego, czy bylyby jakies okolicznosci lagodzace i czy by sie o nie staral. Gdyby do tego doszlo dziecko, szanse na wybaczenie bylyby bardzo mizerne. Ale czy bym wybaczyla, czy nie - na 100% bym sie rozwiodla.

Gość i zapamietaj tępoto
to przepraszam za obrazę Zerwij kontakt z taką koleżanka bo głupota przejdzie na Ciebie

mam nadzieję, że autorka nie ma takiego problemu i na podstawie odpowiedzi na forum nie zamierza podejmowac decyzji? trochę chyba za bardzo skomplikowane to wszystko jest, żeby tak schematycznie uprościc - i jedno rozwiązanie i drugie wymaga mnóstwo siły i przyniesie tak czy inaczej wiele łez i rozczarowań - bo bez względu na to czy żona wybaczy i zostanie czy odejdzie to będzie dopiero początek innych problemów i po latach dopiero może się okazac czy z ta decyzją sobie poradzi czy nie..

Gość jbhguyfdtrsrewsr5
Ja nigdy w zyciu bym nie wybaczyła zdrady.Jesli mój facet mnie kocha to po co miałby latac za innymi babami?????Skoro ma ochote na inna to niech sie pakuje i wyper.....

zdrada to zdrada, nie koniec świata, nawet jak jej owocem jest dziecko tylko w Polsce chyba kobiety uważają, że nic gorszego się nie może nikomu przydarzyc rozpętuja trzecią wojnę światową raniąc przy okazji i siebie i wszystkich dookoła łącznie z własnymi dziecmi i robiac jeszcze więcej zamieszania niż facet zrobił ta zdradą

Gość sdsdsdddddddddddddd
sddddddddddddddddddd

Gość warszawska syrenka
niezłe a co masz mu za złe? to, że zdradzał czy to, że zaliczył wpadkę?