Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz2424

czy moja narzeczona mnie zdradza ?

Polecane posty

Gość mateusz2424

Witam cos sie dzieje miedzy nami a ja nie wiem co mieszkam z narzeczona rok czasu wszystko fajne czasami sie klocimy jak w kazdym zwiazku.Ostatnio nabrałem podejrzen co do znajomego z jej studiów który ją podwozi ze szkoły do domu mianowicie pracuje obok jej uczelni zawsze do mnie przyjeżdzała po szkole i spedzalismy razem ze soba czas teraz ona z góry zapowiada ze nie przyjedzie , pojedzie prosto do domu bo ma sporo nauki mysle sobie z pewnością tak jest.Przychodze do domu to rozmawia z nim na popularnym portalu społecznościowym.Nie powinienem był tego robić ale wszedłem na jej konto i dowiedziałem sie wielu ciekawych rzeczy między innymi ,że zaręczyła się ze mną tylko dlatego zeby nie robic mi przykrosci , ze ja zaskoczylem , chociaz to ona nalegała na to żebym sie jej zaręczył ... :) słodzi mu ze tylko on ją utrzymuje przy zyciu ze jest jedyna osoba która mu tak pomaga i dzieki niemu sie trzyma. Jak to czytałem wszystko to wydawało mi się ze to nie moja dziewczyna.Najgorsze jest to ,że nie wiem co robić na codzień mówi ze mnie kocha , planujemy razem przyszłość a nawet staramy się o dziecko porozmawiałbym z nia ale nie powiem jej ze sie wkradłem na jej konto bo będę stracony nie wiem co mam robic pomóżcie

Gość ookmk
mogles to wydrukowac, albo przyprowadz ja do kompa i pokaz jej to z pytaniem CO TO KURWA JEST ?!

jesteście jeszcze młodzi skoro się uczycie jeszcze-nie ma co się śpieszyć.poza tym masz jasną sytuację,więc czego jeszcze oczekujesz?

Gość mouselovelyimissyouu
zwykła dziwka i tyle

To co przeczytałeś powinno ci dac do zrozumienia kim jest twoja narzeczona i co powinieneś zrobić. nie marnuj życia dla kogoś kto cię zawiódł i napewno zrobi to jeszcze nie raz- bo tak juz bywa z takimi ludzmi. Jeśli masz możliwość wydrukuj to co ona pisała do niego i poproś o wyjaśnienie tego. Wiem ze to trudne jednak od tego zalezy twoje dalsze zycie, przyszlosc....

Miałem podobnie. Co się okazało faktycznie mnie zdradzała. Wszystko wyczytałem na portalu społ. na F.... Było tam napisane wszystko ze szczegółami. Zdradzala nie raz, nawet chodzac na imprezy za moimi plecami lizala sie z facetami. Baby to kłamczuchy i zdradliwe szma,ty. Przykro mi, ze robi Cie w bambuko... daj sobie spokoj. wiem, ze latwo powiedziec, ale chyba nie ma innego lepszego wyjscia. poboli i przejdzie, mi rozstanie pomoglo!

Gość hykama;
zagubiony- a byla chociaz ladna? tak ogolnie, nie wg ciebie

Gość drenażysta
"i dowiedziałem sie wielu ciekawych rzeczy między innymi ,że zaręczyła się ze mną tylko dlatego zeby nie robic mi przykrosci , ze ja zaskoczylem , chociaz to ona nalegała na to żebym sie jej zaręczył ... słodzi mu ze tylko on ją utrzymuje przy zyciu ze jest jedyna osoba która mu tak pomaga i dzieki niemu sie trzyma. Jak to czytałem wszystko to wydawało mi się ze to nie moja dziewczyna.Najgorsze jest to ,że nie wiem co robić na codzień mówi ze mnie kocha , planujemy razem przyszłość a nawet staramy się o dziecko porozmawiałbym z nia ale nie powiem jej ze sie wkradłem na jej konto bo będę stracony nie wiem co mam robic pomóżcie " Moim zdaniem tu nie mo o co pytać, ciesz się, że nie było ślubu. Jak chcesz się jeszcze pobawić to zorientuj sie w jej cyklu i sprawdź czy uprawia z Tobą seks w dni płodne.

Gość 9080
Na pewno Cię zdradziła takie są dziś kobiety.

Gość rtututu
mimo,ze jestem kobietą to uważam,że powinieneś ją kopnąć w dupę

Gość krakowikowik
e tam, popisuje się rzed tamtym, ze niby tak za nią biegasz a ona taka cudna , nie ma wątpliwości, ze nim też się bawi , owijając go sobie w okół palca. Facet myśli ze jest wyjątkowy bo ona dzięki niemu oddycha a do tego jeszcze jakiś inny chce się z nią żenić:-) dziunia dowartościowuje się i tyle.