Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WrednySKur.

Oto co mi powiedziała kobieta mojego brata, co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość WrednySKur.

Witam, teraz w sobote miałem małą impreze rodzinną na której był również mój starszy brat (ma 30 lat, ja mam 22) ze swoją dziewczyną, która ma 29 lat no i jakoś tak w trakcie imprezy wyszło, że na chwile wylądowałem w swoim pokoju z ową dziewczyna.. nie wiem, mieliśmy chyba znaleźć jakąś muzyke w internecie czy coś tam no i tak siedząc, poszedłem do dużego pokoju po butelke wódki i zaczeliśmy gadać ogólnie o "związkach", zaczeła mnie pytać czy mam kogoś , czy uprawiałem już sex itp.. i nagle wyskoczyła do mnie z tekstem, że "dziwie się, że nie masz dziewczyny, ja gdybym była w twoim wieku to bym się w tobie zakochała.. bo jesteś takim troche skurwysynkiem a do tego inteligentny" oczywiście nie chodzi mi o to, abym miał odbijać dziewczyne bratu.. tylko jak interpretować to jej zdanie? bo szczerze mówiąc troche się tym podjarałem i złapałem większej pewności siebie :classic_cool:

Gość sasasaas
podboasz sie jej wizualnie i z charakteru kobierty lubia takich skurwisyn....

Gość red peony
to był komplement. Nie odbieraj tego jako zielonego swiatła, w żadnym bądź razie :]

Gość WrednySKur.
A więc czemu podobam się starszym kobietom (to nie pierwszy tego typu przypadek, kiedy starsza mnie komplementuje) a kobiety w moim wieku tak naprawdę nie interesują się mną za specjalnie? zazwyczaj dostaje same kosze... jak to wszystko interpretować, coś tu jest nie tak..

Gość sasasaas
bo starsze kobiety cenia u facetow inteligencje, te mlodsze nie, bo mysla ze sama sa inteligentne hehe

Gość lips90
to brat ma problem-jego dziewczyna nie jest monogamistka....duzo jest takich osob

Gość drenażysta
""dziwie się, że nie masz dziewczyny, ja gdybym była w twoim wieku to bym się w tobie zakochała.. bo jesteś takim troche sk**wysynkiem a do tego inteligentny" oczywiście nie chodzi mi o to, abym miał odbijać dziewczyne bratu.. tylko jak interpretować to jej zdanie? bo szczerze mówiąc troche się tym podjarałem i złapałem większej pewności siebie" Przyjmij do wiadomości to co powiedziała, ale takie niespodziewane, urwane z choinki pochlebstwa tratkuj z dużym dystansem. Ona jako starsza i doświadczona dokładnie wiedziała, że skurszy w Tobie lody takim "komplementem". Pojechała po Twoim męskim ego. Łapanie się na kobiece pochlebstwa to pierwszy, milowy krok do tego aby zostać owiniętym wokół palca. Idź pod zimny prysznic, a potem pomyśl sobie czy to pochlebstwo ma jakieś odzwierciedlenie w rzeczywistości. Ja bym zaczął baczniej się przyglądać tej kobiecie, bo dla mnie taki odpał to sygnał ostrzegawczy dotyczący jej osobowości. Nic więcej tylko sygnał, który może ale nie musi o niczym świadczyć.

Gość sbrwf
A napisz czy atrakcyjna i jaka jest ?