Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwia1996

Czy seks analny boli?czy mozna zajsc w ciaze od tego???

Polecane posty

Jak to jest z tym analem...?moj facet nalega na taki stosunek...mowi,ze robil to z byla zona i bylo jej dobrze :/ Namawia,tlumaczy,ze bedzie milo,ze wtedy moglby sie spuscic do srodka i takie tam...A ja sie boje,ze bedzie bolalo :-( I ze od spuszczenia moge zajsc w ciaze...Wspolzyjemy dopiero pol roku,on mial wczesniej kobiety,ja bylam dziewica.Koccham go i chyba sie zgodze,bo boje sie,ze ze mna zerwie :-(

Gość hrtuolk
1996 to Twojk rocznik? a on mial zone ? :D

Na poczatku tez sie balam zrobic mu dobrze ustami,ale namawial,marudzil,prosil wiec sprobowalam.Na poczatku mnie to troche obrzydzalo,ale teraz to nawet lubie :)

Gość emailpromocja
co kto lubi. boli ale jest fajnie...

1. Znajdź sobie chłopaka w swoim wieku. 2. Nie uprawiaj z tym mężczyzną seksu analnego, bo będzie bolało. 3. Znajdź sobie chłopaka w swoim wieku. 4. Zapytaj mamę czy powinnaś uprawiać z tym mężczyzną seks analny. 5. Znajdź sobie chłopaka w swoim wieku.

Gość gon dziada
pogoń pedała póki czas, teraz bedzie cie pakował w duupsko , a za rok nasra ci na pysk bo bedzie mial taką fantazje, a ciebie czeka rak jelita grubego lub odbytu - chcesz zyc, goń pedała znajdz sobie 100% towego faceta :)

Nie wyklucza, ale jesteś zdecydowanie za młoda na rozwikłanie tej zagadki. Poznaj najpierw dobrze "normalny", tradycyjny seks z chłopakiem, którego pokochasz.

1.nie mam matki. 2.mieszkam z ojcem alkoholikiem,z ktorym nie porozmawiam na taki temat,bo my ogolnie prawie wogole ze soba nie rozmawiamy,bo wiecznie jest pijany 3.nie szukam chlopaka 4.z tym facetem jest ma dobrze Jezeli chodzi o zone to mial,ale tylko 3 miesiace,bo pozniej ona go zdradzila i sie rozwiedli

Ale ja go kocham!i on mnie tez.jestesmy razem szczesliwi. nie pytalam o nniego tylko o SEKS ANALNY.

Gość gon dziada
juz ci powiedzialam poczytaj statystyki ponad 90% umierających na raka jelita grubego to fani analu, - masz odpowiedź Pedalstwo niech się trzyma razem, a kobieta powinna znaleźć sobie stu procentowego mena. Moze jezeli on ci takie cos proponuje najpier niech sie zgodzi na to ze wsadzisz mu kij bejsbolowy do duupy, pewnie bedzie wył z rozkoszy :D:D::D:D

Gość gon dziada
Perwersja juz widze jak za kilkanaście lat zacznie ci ropsko z duuupy się sączyć wtedy porozmawiamy- jak dożyjesz :D:D::D:D nie cie twoj facio dalej ładuje w zad i moczem polewa :D::D

No to juz nie wiem :/ Wlasnie mu napisalam smsa co mysle na temat tego calego analu,a on mi odpisal,ze w takim razie dzisiaj sie nie zobaczymy :(

Gość gon dziada
widzisz, to zwykły cwel, znajdź sobie chłopaka, z którym przezyjesz miłośc i z daleka sie trzymaj od zboków :)

Gość hahhahahahahha
16 latka a koles twój ile ma lat? 50? 40? za anal kupi ci nowe dzinsy?

Gość Nie wypowie się nikt ty
16 latko co lubi ssać stare cygara :O w wieku twego ojca jest albo dziadka skoro ... " ............ jego wiek jest akurat malo wazny. " :D:D:D

Gość Nie kocha cie.43
I chce taka młoda dupę tylko do wykorzystania seksualnego Jesteś ofiara Nie daj sie i jak mówią szukaj chłopaka w swoim wieku Anal to droga do szeregu chorób Poszukaj w necie Chcesz srac otworem odbytowym idąc ?? To prostak a ty naiwniara