Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tg7i6t7

Dlaczego matka Madzi chodzi na wolnosci skoro zrobila to samo co matka Szymona??

Polecane posty

Gość ixyyyyyyyyyyy
sam/a jestes idiotka/idiota ja ciebie nie obrazam

Gość pewnie by się przynzała
w końcu policja miała coraz więcej dowodów przeciwko jej teorii i ona zdawała sobie z tego sprawę. Tak naprawde to nie był przełom bo wiadomo było, że porwanie się posypie.

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale ja nie twierdze, ze to byl przelom rownie dobrze jakby policja ja przycisnela to by sie przyznala chodzi o to, ze sama z siebie by tego nie zrobila

Gość ixyyyyyyyyyyy
i co z Kaski za czlowiek, ktory porzuca zwloki (?) wlasnego dziecka

Gość nie porownujcie tych spraw
nie bronie jej, ale wlasnie... to byly juz zwloki. a Szymus zostal zostawiony w ogromnym cierpieniu, sprobuj sobie wyobrazic pekniete jelito i zapalenie otrzewnej. umieral kilka godzin w przerazajacym bolu. sorry, ale duzo gorsza patologia to wlasnie matka Szymusia, Kasia Wasniewska to przy niej pikus

Gość ixyyyyyyyyyyy
no widzisz - dla matki tez to byly "juz tylko zwloki"

Gość znam ta Wasilewska :)
bo ona nigdy nie zabiła tego dziecka, to wszystko była dobra ustawka, teraz ta afera z chłopcem to jest prawdziwa. Zobaczycie, że będą o tej sprawie pisać w podręcznikach psychologii w rozdziałach o manipulacji masami :). Nie musicie mi wierzyć. Zapamiętajcie tylko te słowa i sami się przekonacie :).

Gość nie porownujcie tych spraw
nie napisalam "tylko zwloki" bo dla mnie smierc to smierc, ale inaczej ja odbieram jesli byla szybka i dziecko nie cierpialo a co innego kiedy ktos SWIADOMIE nie udzielil pomocy dziecku w potwornym bolu, a tak wynika z badan, ze madzia zmarla dosc szybko a szymus niestety nie

Gość ixyyyyyyyyyyy
a co, Kaska nieswiadomie nie udzielila pomocy? tez nic nie zrobila, zeby ratowac dziecko, za to miala czas, zeby wymyslic historyjke z porwaniem i ja naglosnic skoro uwazasz, ze mozna ja jeszcze nazywac czlowiekiem, bo zabila dziecko szybko i bezbolesnie :o

Gość Stalin WRÓĆ !!!!
Bo w tym pooojeeebaanym państwie zawsze koorwa, złodziej i wszelka szumowina była, jest i będzie pod ochroną niczym ginący gatunek !. Takie są Fakty!!!!

Gość jiajcoA
A skąd ta pewność, że mała Madzia nie żyła pod gruzami? A może jeszcze żyła i zamarzła??? Zresztą widać po mamusi jak bardzo jest strapiona całą sprawą :( Brak słów.

na szczęscie to demokratyczny kraj , dlatego element wyborczy z dwoma zebami do zatrzymywania fusow od herbaty niewiele ma do gadania , wyroki po uprzednich ekspertyzach , o których chołota pojęcia nie ma ferują sądy niezawisłe i demokratyczne.