Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwdddddddddd

piaskowanie zębów

Polecane posty

Gość wwwwwwwdddddddddd

Witam,nie wiem czy wątek zamieściłam w dobrym dziale,w razie czego proszę o przekierowanie tematu Otóż mam pytanie odnośnie piaskowania zębów-czy piaskuje się tylko wewnętrzną stronę zębów,tam gdzie najczęściej zbiera się osad czy można również poprosić o czyszczenie strony zębów na które że tak powiem patrzą inni ludzie? Raz miałam ów zabieg ,co prawda mało miałam tego osadu po wewnętrznej stronie jamy ustnej ale i tak nie był on dokladnie oczyszczony,pani nawet nie spiaskowała szóstek i siódemek. Natomiast chciałam trochę odświeżyć moje zęby w całości,większe uczucia gładkości,trochę świeższe ząbki ale zastanawiam się czy wlasnie piaskują stronę zewnętrzną zęba? Nie mogę znaleźć inf. na ten temat. Dodam,że wybielanie zębów nie interesuje mnie,podoba mi się moj kolor po prostu chcialabym je lekko oczyscic

Wiem jedno - rób to z głową, bo jak nie daj panie Boże połkniesz ten piach, to może być nieciekawie. :o Sraka murowana.

Gość jfvjgcfhg
ja miałam całe zeby przod i tył

Gość wwwwwwwdddddddddd
oj tam sraka jak sraka ważne są czysciutkie zęby :D a prosilas jakos zeby ci je z tej i z tej strony wyczyscili? bo ja z przodu nie mam zadnego osadu,tylko chce je odswiezyc i nie wiem czy te pipy się zgodzą czy będą się wyklocac

Gość wwwwwwwdddddddddd
to fajnie,mi tak na pewno nie powie,bo ledwo z tylu cos zrobila. Po prostu powiem,ze chce zeby wypiaskowała mi wszystkie zęby. W gruncie rzeczy za cos place. PS: mialas wrazenie swiezszych zebow?