Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_czarna_wredna

ile zarabiają wasi faceci i wy ?

Polecane posty

Gość aaalicjaaaa
no ja jestem w tej dobrej sytuacji ze juz mamy dom i mieszkanie czyli na to nie musimy odkladac ale zgadzam sie jest ciezko

My chcieliśmy wynająć sobie małe mieszkanko, zarabiając łącznie jakieś 7 tyś. Ale to nie ma sensu. Chyba, że trafiłaby nam się jakaś naprawdę dobra oferta... ale zanim to nastąpi to ohohoh.....

Gość Razem z mężem
mamy około 50 tysięcy.

Gość wiolunieczka
Taaa:) I to prawda sama sie zastanawiam jak ludzie(całe rodziny) żyją za ta najniższą krajową:(

Gość Razem z mężem
Z czego po spłacie kredytów,bierzących opłat zostaje jakieś 10 tysiecy.

Gość wiolunieczka
Mój tylko za granicą...z Polski dojeżdża busem do pracy.

Gość Razem z mężem
Po odliczeniu jedzenia,ciuchów i innych zakupów,kieszonkowych dla dzieci,ich angielskiego itd zostaje nam 0zł,żyjemy z miesiąca na miesiąc.

Gość Razem z mężem
I wbrew pozorom nie stać nas na zagraniczne wycieczki i jadanie w luksusowych restauracjach czy zakupy w chanel.

Gość wiolunieczka
Razem z mężem,aż musiałam wrócić ...ile 50000?

Gość Razem z mężem
Bo 50 tysięcy przy naszych wydatkach i kredytach to kropla w morzu.

Gość pytanie mam - kobieta pytająca
ja 3500 ( HR supervisitor) zagraniczna firma z ksiagowoscia w Krk facet - informatyk w tosibie - kontrakt we wloszech - widac ze nie malo ale nigdy nie powiedzial ile zarabia - wiec nie wiem

Gość Razem z mężem
Tak,ale tak jak pisze to kropla w morzu potrzeb,mamy działalność gospodarczą,która wymaga ciągłych udoskonaleń i wkładu finansowego,także wierzcie mi to naprawde niewiele.

Gość wiolunieczka
Proszę Cię nie ściemniaj ..50 tyś i to jest mało na m-c.

Gość aaalicjaaaa
a ja wirze ze to nie bujda jak juz napisalem razem z mezem mamy około 20000 miesieczne a bywa i ponad 30 tys. a w sezonie letnim jeszcze wiecej bo mamy jeszcze dzialalność sezonowa latem, pensjonat na mazurach i uwierzcie mi ze tez borykamy sie z problemami finansowymi także wierze kolezance od 50 tys.

Gość aaalicjaaaa
przy dzialalności niestety tak jest

Gość Razem z mężem
Jeśli nie masz działalności i kilku kredytów których spłata miesięczna wynosi 25 tysięcy to owszem bardzo dużo.

Gość skattegat
Ja tez wierzę, że te 50 tys może być malo, szwagier we wlasnej firmie zarabia po 30 tys a po odliczeniu kosztow WSZYSTKIEGO zostaje mu moze z 6.

ja jestem z zakopanego moi rodzice prowadza 3 pensjonaty hodowle koni huculskich, fizjoterapie i rowniez jestem sklonna uwierzyc w 50 tys bo rodzice wyciagaja w sezonie letnim nieco wicej tyle ze to wszystko wymaga inwestycjii wiec zarobioe pieniazki, czesc sie odlozy, czesc idzie na oplaty

Gość Razem z mężem
Są miesiące gdzie mamy około 70-80 tysięcy a i wtedy nic nie odkładamy,bo wrzucamy w działalność.

Gość bezbozna baba
mój nawet nie mówi ile zarabia:/

to w zakopanym w sezonie niskim to 50 tys w wysokim znacznie wiecej tylko tak jak mowie światło, prąd, gaz, multimedia, to chlonie duzo

Gość Razem z mężem
Mamy działalność związaną z gospodarką,a to studnia bez dna,musi być ciągły wkład.To i tak niewiele,znajomy ma 200tysięcy+/- a po opłatach,wkładzie w działalność mają na normalne życie i jeżdzą zwykłym kilkuletnim,tak jak my zresztą autem.

Gość lauritkaaaaa
Ja mm 2000 tys netto jako urzednik,a maz 7000-10000 tys netto z dzialalnosci

i wiecie co teraz tak patrze, w domu biedy nie bylo ale rodzice rozrzutni nie sa byl angielski byl niemiecki byla szkola muzyczna kieszonkowe - bardzo kromne ubrania po rodzenstwie tyle ze kolonie i obozy zagraniczne

Gość Razem z mężem
Także nie zawsze jest tak,że ten kto ma 50tysięcy jeździ lexusem z 2012 i ma dom o powierzchni 400m2,takie realia,a gdy dochodzą do tego uczące się dzieci to już w ogóle.

Gość Razem z mężem
Jedyne na co nie żałujemy to dzieci,mają pasje w które wkładamy spore pieniądze,jeźdzą na obozy,angielski i inne,jedzenie;)Tego sobie nie odmawiamy.

Gość elemeledudkiooooooo
i wiecie co teraz tak patrze, w domu biedy nie bylo ale rodzice rozrzutni nie sa byl angielski byl niemiecki byla szkola muzyczna kieszonkowe - bardzo kromne ubrania po rodzenstwie tyle ze kolonie i obozy zagraniczne a no to wcale nie skormnie ha ha 🖐️ kieszonkowe też skromne ? ciekawe 200 czy 300 na msc ? :D