Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

witam w kolejnym watku...

Polecane posty

Poprzedni watek sie skonczyl. WATEK NIE WRZATEK i nastopilo ZAKONCZENIE WATKU. Nie wylanie watku tylko ZAKONCZENIE WANTKU nie wrzatku. I wiecie pytanie jest - CZY MURZYN MOZE BYC SZKOTEM? Takie pytanie stawiam na poczatku tego watku, a jest to pytanie - tak pasuje SZWEDA DO SZWEDKI - kto jest tym murzynem, a kto jest SZKOTEM bez wylania i z wylaniem i tyle. Takie cos. No i jak murzyn jest szkotem to Slazok jest RENCISTA I EMERYTA. I jo juz to mam. Za wylanie albo za niewylanie. Bo w zasadzie to wylanie na Slasku to renta tylko moze zakonczyc i emerytura. I tak to koncze w moim najnowszym watku. NAJNOWSZYM NIE WIEM CZY NAJKROTSZYm albo najdluzszym. Jak dlugo trwa wylanie, ile tego wylania. Jakie straty i tak dalej. Renta i emerytura. Koniec. Jedno wylanie za duzo. Ciesz sie ze nie z chalupy. Z chalupy a nie z... 4 litery ty UDU- PIE.Jak mogl zes wyleciec z wlasnej chalupy. To jest Slask jeden KAIN i tak zaczyno sie wicie AFRYKA na Slasku - Kain KAINA popiro i tak jest niemiecki z AFRyki. Bo sa rozne niemeickie - Z AFRYKi, Ze Szwecji, Z Bulgarii, Z Holandii, z norwegii - rozne - z calej Europy. Nawet z Chin i tyle :( No to wszystko. GDZIE JEST MOJA RENTA? Za Slasko Afryka - nie wiem czy z Kanady jest niemiecki. Nie bede tego miec. MAM AWERS do Niemcow. Nie obchodzi mnie niemiecki. Moja byla jest samobojczynia tam i tyle :(

WO IST MEINE RENTE???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

cdn :(