Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza1988

wątpliwości przedślubne

Polecane posty

Jestem z moim facetem 6 lat, za 2 miesiące mamy się pobrać. Jednak mam trochę obaw i wątpliwośćci. Od pewnego czasu proszę go abyśmy zamieszkali ze sobą tym bardziej, że nie musimy specjalnie wynjamować mieszkania więc nie ponoslilibyśmy dodatkowych kosztów. On strasznie tego nie chciał ale powiedziałam, że przed ślubem musimy ze sobą chwile pomieszkać. W końcu się zgodził i "mieszkaliśmy" ze sobą jakieś 3 miesiące... tylko że to wspólne mieszkanie wyglądało tak, że on po pracy "po drodze" zajeżdzał do swojej mamy jadł tam obiad, kąpał się i koło godziny 20 dopiro przyjeźdzał do mnie. Więc nic sie praktycznie nie zmieniło poza tym że był u mnie częściej. Nie wiem co mam robić gdyż nie wyobrażam sobie takie życia. Od razu powiem, że rozmawiałam z nim na ten temat wiele razy ale on twierdzi że nic złego nie robi!!! Proszę powiedzcie co mam o tym myśleć, boję się ze on jeszcze nie dorósł do małżeństwa...:(

Gość sdsfdsdfsdfa
ja jestem 5 lat po slubie i moj zawsze po pracy jedzie do matki na obiad

Gość ghfhfgh
po co się pobieracie ? bo się kochacie i jesteście siebie pewni, a ślub to magiczna przysięga wobec wszechświata ? to się nie martw gorzej jeśli ślub jest kolejnym etapem - wtedy bęzie kiepsko ...

kochamy się ale czasami to nie wystarcza, tym bardziej, że obydwoje mamy ciężkie charakterki...