Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana joasia

do LISABET

Polecane posty

Gość zdegustowana joasia

jestes?

Gość zdegustowana joasia
DO LIZABET Zalosna jestes. Juz to widze, jak wszystkie matki w parku zaczepiaja cie i inwigiluja, skad mialas kase na wozej i z czego zyjesz. Zreszta, po twoich wypowiedziach mozna sie domyslic, ze bajkopisarstwo to twoje hobby. Na kazdym kroku musisz podkreslac, jak to wszystko sobie zaplanowalas, maz prawnik, wysokie dochody... W jakim celu ciagle to przypominasz? "jak możemy sobie tacy młodzi pozwolić na takie mieszkanie" - rozumiem, ze wszystkie te mamusie goszcza u ciebie i zazdroszcza apartamentow? LEze i kwicze, nastepna kafeteryjna bajkopisarka Ach, i jak ty to robisz, ze od razu WIESZ, ktora ma kolo 30-stki, a ktora 40-tke? Legitymujesz je? odnosnie tematu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5270421&start=30

Gość to aż musiałaś
osobny temat zakładać? Zazdrość dupę ściska? No chyba nie jest trudno odgadnąć, czy ktoś ma 30 czy 40 lat, to tylko te podstarzałe panienki myślą, że wyglądają na 20 lat :D

Gość zdegustowana joasia
lisabet zaloguj sie Nie rozsmieszaj mnie, nie kazdemu zal sciska doope z powodu czyichs kafeteryjnych bajeczek:D

Gość to aż musiałaś
nie jestem lisabet, ale lubie ją bo młoda laska a fajnie pisze fajnie, że jej się powiodło i wierze, że ludzi w oczy kole a jak ktoś mieszka na tym samym osiedlu, to chyba nie jest tajemnicą, jakie ma mieszkanie, zwykle w pionach są takie same, nie trzeba nikogo zapraszać

Gość to aż musiałaś
nie jestem lisabet, ale lubię ją, fajnie pisze jak się mieszka na tym samym osiedlu to nikogo nie trzeba zapraszać, zwykle mieszkania w pionach sa takie same nie podkreśla na każdym kroku, tylko napisała w temacie, który miał na celu zrobienie idiotek i biedaczek z młodych dziewczyn, stare rury zazdroszczą, że nie maja, ot co

Gość zdegustowana joasia
taaa na bank nie jestes lisabet. Ciekawe w ktorym miejscu fajnie pisze. I jeszcze raz mowie - nie zazdroszcze. I wbrew kafeteryjnemu zwyczajowi nie bede sie tu chwalic stanem posiadania. UWazam, ze jestes grafomanka, na dodatek nadeta i sfrustrowana. Nie lubie cie i draznia mnie twoje niektore posty, zwlaszcza podkreslanie swego "statusu". Wyhamuj troche.

Gość zdegustowana joasia
tak, mieszkania w pionach sa takie same. Czyli ze sasiadki, kmtore maja identyczne mieszkania, zazdroszcza naszej lisabet jej mieszkania? Gubisz sie. Wyraznie napisala, ze zaczepiaja ja kobiety na placu zabaw i wypytuja skad ma mieszkanie, z czego zyje skoro taka mloda itp. Rozumiem, ze lisabet ma na czole napisane ile ma lat :D Smieszne :D:D:D

Gość zdegustowana joasia
i na dodatek obce baby wypytuja ja, skad ma kase na TAKI wozek :D

Gość to aż musiałaś
nie bądź głupia, lizabet odpisałaby ci na czarno, bo nie ma się czego wstydzic jesli nie zazdrościsz, to co ci tak ciśnienie podnosi? temat był taki, że młoda dziewczyna mająca dziecko niczego się nie dorobi i klepie biede z łaski rodziców to odpowiedziała, że ona nie i tyle w temacie czym tu się tak podniecać? Przykład trzeba brać :D

Gość zdegustowana joasia
Cisnienie mi sie podnosi, bo nie lubie buractwa i kafeteryjnych przechwalek. A tobie sie podnosi cisnienie, bo ktos krytykuje twa idolke? I nie pouczaj mnie, z kogo mam brac przyklad :D

Gość to aż musiałaś
mi sie nie podnosi bo niby czemu? toż nie ja wylewam swoje żale na lisabet :D

Gość zdegustowana joasia
A ja wylewam, bo po to jest forum. Serio nic nie razi cie w tych wypowiedziach? JAkos do mnie nikt nie podchodzil i nie pytal, skad mialam kase na TAKI wozek...

Gość to aż musiałaś
nie, bo wkurza mnie, jak ktoś wrzuca młode matki do jednego wora, wszystko niby patologia itp że bieda z nędza a najlepsze to kobity po 30, po studiach, bo tylko takie mogą być matkami dobrymi a że często nie maja roboty i niczego sie nie dorabiają to już przemilczenie, tylko tutaj mogą bajki opowiadać takie buractwo to mnie wkurza

Gość zdegustowana joasia
A sadzisz, ze takimi wypowiedziami przekonalas kogos do swoich racji? Nie sadze, napisac mozna wszystko 🖐️ P.S. Pierwsze dziecko urodzilam majac 19 lat (to tak na wypadek, zebys nie pisala ze jestem dewotka)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp
Mnie też bawią jej przechwałki. Ale cóż. Traktują tą pannę z przymrużeniem oka.

Gość to aż musiałaś
ja się nie wypowiadałam w tym temcie, tylko czytałam i nie wkurzały cie wypowiedzi tych starych, przemądrzałych bab? byłaś taką nieudaczniczką życiowa i niczego się nie dorobiłaś? miały one rację naprawdę? tak z ciekawości pytam, nie złośliwie, po prostu chcę wiedzieć, jak to jest, ja mam prawie 50 lat i za moich czasów to był normalny wiek do rodzenia dzieci...

Gość to aż musiałaś
znaczy 19-20 lat, nie 50 :D

Gość zdegustowana joasia
to, ze wkurzaja mnie czyjes przechwalki oznacza, ze niczego sie nie dorobilam? gratuluje logiki :D Nie bede pisac, czego sie dorobilam, bo jakos nie odczuwam takiej potrzeby. Znam kilka osob, ktore rowniez sie nie chwala, a mialyby czym. Dziwne, nie?

Gość zdegustowana joasia
a temat jest o lisabet i jej przechwalkach, nie o odpowiednim wieku do czegokolwiek..

Gość to aż musiałaś
no to dziwne jest to, ze nie wkurza cię, że jesteś potencjalną nieudacznicą życiową, i że niczego się nie dorobisz, no chyba, że naprawdę jesteś ;) ale wkurza cię, że ktoś się dorobił ja jakbym się dorobiła a ktoś by mi pieprzył, że nie ma szans, to bym sie wkurzyła, więc się nie dziwie, że lisabet poniosło, a ty nic no więc mniemam stąd, że ci sie nie powiodło i drażni cię, że jej tak :D

Gość zdegustowana joasia
Dosc prostackie myslenie. Nie sprowokujesz mnie nazywajac "nieudacznica" - chcialabys osiagnac tyle, co ja osiagnelam i jeszcze osiagne :) Zreszta, nieudacznica jestes na pewno ty - chocby dlatego, ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem :D Poza tym, moglabys sie wreszcie zalogowac.

Gość ciekawaAilwy
zdegustowana Joanna - żal mi Cię. jesteś zwyczajną zazdrośnicą.

Gość zdegustowana joasia
Niech bedzie, w kazdym razie nie zamierzam przechwalac sie na kafe jak jakas prostaczka. I tak, bardzo zazdroszcze innym ich wirtualnego bogactwa 🖐️

Gość parasolka-Olka_30
zdegustowana joasia ma racje wczoraj na jakimś wątku o młodych matkach czytałam wypowiedzi tej osoby i odniosłam dokładni to samo wrażenie dziewczyna zmyśla jakieś historie z placu zabaw, sama ma o osobie wysokie mniemanie a pewnie matki około 30 nie chcą z nią gadać bo piźnięta i się mści :-) a z ta zazdrością to wy tu wszyscy przesadzacie, przecież jak można być zazdrosnym o coś co może nawet nie istnieć?

Gość hahahahahahah!!!!!!!!!
ciekawaAilwy "zdegustowana Joanna - żal mi Cię. jesteś zwyczajną zazdrośnicą." :D:D:D:D:D Argument rodem z piaskownicy. Jak cos skrytykujesz to oznacza, ze zazdroscisz :D:D:D Zawsze mnie to nieodmiennie rozbawia. Poziom umyslowy wiekszosci matek jest ponizej zera ale krytykujac go....pewnie zazdroszcze takiej nieszczesnicy :D:D:D:D:D

Gość parasolka-Olka_30
wszyscy zazdroszczą 19-letnim matkom :-) to chyba oczywiste