Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana joasia

do LISABET

Polecane posty

hahah, to ta wariatka od męza prawnika i milionow na koncie? nastoletnia gowniara dupodajka co ma dzieciaka z wpadki? o litosci, po cholere zajmujecie sie tym pustakiem? to prymityw bez klasy, kasy i kultury:O

Sikaj sikaj :p jestem ciekawa co teraz powie ta chamowata pomarańcza :p pewnie już nic :p A wózek nie jest wcale taki drogi i dziecko dostało go od dziadka :) nie że sie chwalę tylko odpowiadam jak ktoś pytał

Co do aukcji myślę że prędzej sprzedaż jeśli podniesiesz cenę bo tak każdy pomyśli że to szmelc

Tak, to ta od prawnika - chłopak ma 26 lat i już dorobił się milionów na swej prawniczej działalności ;)

Aaa i mówię uczciwie, że juz nie wypowiem sie więcej w tym temacie :) niech sie wypowiada autorka, która nie ma swojego życia i musi żyć czyimś i zazdrościć

Gość zdegustowana joasia
taaaa, nie mam swojego zycia, bo usiadlam z kawa przed komputerem i rzucila mi sie w oczy balwochwalcza lisabet :D OOO to teraz sie okazuje, ze wozek nie taki drogi? Czyzby ktos zazdroscil ci zwyklego wozka i zaczepial cie, SKAD MIALAS kase na niego??? :D:D:D:D SMieszna jestes, na szczescie nie tylko ja to zauwazylam :D:D:D:D

Gość pomarańczowa pomarańczaaaaa
pomarańczowa pomarańczaaa

Gość pomarańczowa pomarańczaaaaa
Tak Lizabet, narobiłaś sobie siary na kafe :D

Gość hahahahahahah!!!!!!!!!
Lisabet S. "Aaa i mówię uczciwie, że juz nie wypowiem sie więcej w tym temacie niech sie wypowiada autorka, która nie ma swojego życia i musi żyć czyimś i zazdrościć" Ty?Taka inteligentna a nie masz porzadnych argumentow tylko ten z piaskownicy o zazdrosci? :D:D:D Teraz juz jestem pewna, ze sciemniasz i to zdrowo :D

maz prawnik z milionami a ona na allegro handluje:D:D:D nie no, było tu juz kilka zaburzonych frustratek rodem z patologii ale ta lisabet bije wszystkich na glowe:D:D:D:D

Gość zdegustowana joasia
No, masakra :D Dobra, kawa dopita, uciekam. Szkoda tylko, ze nie dowiedzialam sie, jakiez to mieszkanie posiada nasza mloda Lisabet (lat 21, niepracujaca, nie uczaca sie) i jej malzonek wziety prawnik (lat 26) :D

Gość a ja sie zgadzam z autorka
tematu. Dzieki takim jak Lisabet ten dzial kafe jest jednym z najgorszych, bo takie jak ona nigdy nie radza tylko krytykuja, sa aroganckie, bezczelne oraz pokazuja swoja wyzszosc na kazdym kroku, a to takie plytkie...

:d babcia promotor, mąz prawnik... znajdziemy cos o rodzicach i drzewo genealogiczne gotowe

Gość hulaj dusza
normalnie z dziewczyny można się śmiać do łez-najbardziej udziela się na ślub i wesela.Zreszta z tego co widac to ona na każdym temacie się wymadrza

Gość gdfdxxz
no wiecie, ale moze faktycznie tak jest jak mówi, tylko może trochę podkoloryzowała

Gość no oba wszystko wie najlepiej
w akzdym temacie jest specjelistka czy dotyczy to karmienia dzieci, prowadzenia procesu sadowego czy ugotowania gulaszu :o

Gość hulaj dusza
a to do tematu -czy od stycznia Bebilon pepti nie będzie już refundowany?Lisabet S. I bardzo dobrze jak kogoś nie stać na taką podstawę jak mleko nie powinien sie brać za robienie dzieci. Nie wiem po co państwo ma wspierać ludzi nieodpowiedzialnych W ogóle w żadnym wypadku żadne mleko nie powinno być refundowane, jka kogoś niby nie stać powinien sie zwrócić do opieki społecznej, która stwierdzi czy go faktycznie nie stać czy naciąga państwo. zresztą zapraszam do lektury-http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5067311

Gość gdfdxxz
no i znowu się nie popisała pepti nie sprzedają bez recepty na ogół, wyjatkowo 1 puszkę mogą, ale nie wszędzie

Gość gdfdxxz
[zgłoś do usunięcia] Lisabet S. Oj widzę że chwytamy sie ostatniej deski ratunku mamo synka/głąba no tu kultura z niej bije

Gość zapach poziomek
Ale ktoś problemy sobie wymyśla:-0 Nawet nie cztałam tego wątku bo juz 3 pierwsze wpisy dały obraz sytuacji:-0 Po co to tak wnikac w kogoś? Każdy pisze, co chce i na jaki temat chce. Chyba ta Lizbet nikomu krzywdy nie zrobiła?

Gość hulaj dusza
CHAMSKA,AROGANCKA,NIE KULTURALNA-http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5221017 SZKODA SŁÓW-Lisabet S. A jak inaczej mozna nazwać rozpieszczonego bachora, którego trzeba leleać w wózeczku bo nie zaśnie? Gówniarz jedynie Zresztą dziecko to tylko moje dziecko i jeszcze najwyzej kilka innych reszta to gówniarze i bachory

Gość hulaj dusza
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5100606-POZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARZA-Lisabet S. A ja ich wcale nie podziwiam Jak ktoś jest za biedny żeby mieć dziecko to nie wiem po co w ogóle je sprowadza na świat? Po to żeby babcia je miała albo niania??? A jeśli chce robić karierę niech robi karierę a nie wielka kobieta pracująca a na boku dzieci sobie rodzi jako zabezpieczenie na stare lata bo inaczej nie wiem po co skoro nie ma zamiaru sie nimi zajmować

Gość hulaj dusza
Lisabet S. Nie wiem czy Ty wiesz jak sie przyjmuje pracowników w sumie ja też nie wiem jak jest gdzie indziej, ale w firmie należącej do mojej rodziny jest tak, że CV wszystkie po badziewnych kierunkach idą od razu do kosza przyjmujemy np sekretarkę po polibudzie, nawet dwie takie mamy o ile wiem ale po jakimś czasie są przenoszone na odpowiedzialniejsze stanowiska i mają możliwość awansu i jeszcze nie było tak żeby ktoś powiedział że jest po jakichś tam studiach to nie będzie sekretarką myślę że jednak oferowana kasa ma duży wpływ Lisabet S. Już Ty sie o mnie nie bój zazdrosna pomarańczo i nie schodź z tematu jak na razie osiągnęłam mniej więcej tyle ile inne osoby w moim wieku, lub więcej, zależy na co patrzyć co do pracy w przyszłości nie sądzę żebym miała mieć z tym problem, nawet pomijając rodzinną firmę. Jestem tego pewna bo nie zamierzam pracować dla kogoś innego niż ja sama i wam wszystkim też to polecam, inaczej do końca życia będziecie na czyjejś łasce Co do sekretarek po polibudzie to jak już pisałam mają potem możliwość awansu i pracy w zawodzie a w międzyczasie zapoznają sie ze specyfiką firmy pracujac na mniej odpowiedzialnych stanowiskach i wszystkim to odpowiada tylko pomarańczom na kafeterii nie Lisabet S. No wiesz, bardzo mi przykro że Ty nic nie masz a ja mam to czego mi wyraźnie zazdrościsz i przykro mi też ze jedni żeby cos mieć muszą od najmłodszych lat zapieprzać a inni po prostu to mają no ale to nie moja wina, rozumiesz chyba Lisabet S. No właśnie jeśli sie nie reprezentuje... Pamiętaj, że mnie nie znasz i wobec tego nie masz bladego pojęcia co mogę sobą reprezentować bo wiesz o mnie tylko tyle ile wyszpiegowałaś na kafe więc sie nie wypowiadaj tylko wypad na zmywak