Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verdis

rozważam rozstanie:(

Polecane posty

Gość Verdis

chce sie wreszcie komuś wygadać nie szukam pocieszenia . Jestem z facetem prawie 4 lata. Planujemy za rok ślub. I niby wszystko było ok ale nie jest. On chce mieszkac ze swoimi rodzicami a ja chce miec swoj dom i tu juz jest wielkie halo bo ja nie wiem ile kosztuje dom, ile materiał, ile pracownicy, że 15 lat będziemy stawiać itp. A ja nie chce u niego mieszkac bo w domu jest pełno ludzi, brat z żoną i dziecmi, siostra i rodzice. A on mi tłumaczy że to ma być jego a brat sie niedługo wyprowadzi. Jego brat gada że jak jego syn będzie szedł do komuni to może się wyprowadzą, a ma teraz 8 miesięcy... czasem zastanawiam sie nad rozstaniem, nie chce mieszkać z przepełnionym domu fakt że jest duży ale ja chce w domu mieć spokój, mieć swój własny kąt i nie chce ciagłego wtrącania sie innych ludzi w mój związek.

Gość fereroooo
podszyw, masz racje to co napisałas w innym temacie ze nikt cie nie chce bo jestes głupawa. Po twoich kretynskich wypowiedziach w kazdym temacie, ktore miały byc chyba smieszne a są żenujące, widac to doskonale. Nie masz nic do powiedzenia to sie zamknij tępaku bo odzywanie się ci nie sluzy

Popieram cię na całej linii Ja mam takie motto: "Mój dom to moja twierdza" :) Walcz o swoje miejsce w którym ty będziesz panią i gospodynią i nikt ci nie podskoczy. Mając własny dom zawsze będziesz U SIEBIE nie u kogoś. To bardzo ważne!!!

Gość anulka-kochajaca.za.bardzo
tez bym wolala ciasne ale wlasne niz wielkie i z innymi osobami cenie sobie swobode a mieszkajac z innymi gdzie miejsce np. na intymnosc porozmawiaj z nim konkretnie. nie pros ale powiedz stanowczo czego chcesz. mysle,ze to jedno z najwazniejszych pytan dla pary - gdzie i jak bedziemy mieszkac.