Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychu

Czy moje życie jest bezsensowne? (potwierdźcie)

Polecane posty

Gość wychu

Jestem ohydny z twarzy, tyle dziewczyn chodzi po świecie a żadna nawet nie zechce mnie, mam poziom iq poniżej przecietnej, gnebili mnie wiele lat w szkole i mam uraz, brak wykształcenia, pracy nie szukam, bo rozdarte ego mi nie pozwala. Bo jakby nie było gdzie indziej i kim innym chciale mbyc niz teraz jestem, ale mi to gnojki uniemozliwily :o dlatego do pracy fizycznej nie pójde, jak pojde to dam im satysfakcje, bo wiedza, że miałem ambicje, ale teraz to juz sie nic nie liczy. Moja rodzina jest prymitywna, gadaja o głupotach i nic nie widza, 0 refleksji. Każą do roboty isc.....ja do roboty. pf. A co z tymi zapewnieniami ze wszystko samo przyjdzie, ze jestem najlepszy? Zawsze mi to mowiono, cale dziecinstwo, a teraz nagle mam pracować. Kur..a nie, za takie zycie palcem nie kiwne.

Gość lips90 patriotra
rodzice powinni cie wywalić z domu bo jestes pasozytem i jeszcze niewdzieczny

Gość wychu
Co?? mnie wywalić powinni? Za moje problemy, upokorzenia, chyba nie zdajesz sobie sprawy co mi robili na lekcjach :o zreszta to nieistotne los ze mna pogrywa, takie widocznie przeznaczenie moje byc tym gorszym, ale ja sie nie zgadzam na bycie krolikiem doswiadczalnym

Gość Seksowna Noxelia
Jest tu więcej takich osób, powinniście popełnić zbiorowe samobójstwo :)